Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért inkább az idősebb,23-25,30 éves korosztálynak tetszek, a velem egykorúaknak miért nem 19/L?
Figyelt kérdés
igazából kicsit komolyabba gondolkodásom, párkapcsolat terén még nincs tapasztalatom, kinézetre meg inkább nőies széles csípő, nagyobb mell nem vagyok vékony meg se az a tipikus kislányos alkat, idősebbnek nézek ki van aki 23-24 évesnek néz, és nem úgy öltözködök mint a többiek vagyis nem " tornacipő, valami felső meg farmer" hanem inkább csinos, nőies. hajam az fekete de szerintem az mindegy.Azért jellemeztem magam mert kíváncsi vagyok hogy a korosztályoknak mi tetszik.2014. szept. 30. 19:40
11/14 anonim válasza:
Igazából elképzelve csinos lehetsz:D Nekem szerintem tetszenél 27/F Ha gondolod írj privit :D
12/14 Szomjas a vakló válasza:
Komolyabb a gondolkozásod, és párkapcsolat terén nincs tapasztalatod. Sok veled egyidős pont nem ilyen lányt keres. Ne érts félre, nincs veled semmi baj. De szerintem jobban is teszed, ha 23 felettiekkel próbálkozol, ők illenek hozzád.
(Kivételek mindig vannak)
13/14 Adam Smith_1723 válasza:
Egyszerű a válasz, mert a veled egykorúaknak nem a hozzád hasonló lányok jönnek be. :) Küldenél privátban képet magadról?
14/14 anonim válasza:
Kb. 25 éves korig a nádszál plázacicák a nyerők. Az idősebbeknek jön be inkább ez a nőiesebb külső. Pl. engem is izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!