Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha valaki azt mondja, hogy jó feleség lennék?
Kavartunk egy sráccal vagy egy évig, azért lett vége, mert nem akart tőlem komolyat.
Most mondta, hogy mondták neki, hogy jó feleség lennék. Nagyon örültem neki. Aztán eszembe jutott, hogy olvastam egy olyat, hogy a "feleségnek való típus vagy" nem éppen pozitív (ellátja a háztartást, neveli a gyereket, együtt lehet vele élni, de nem az akiért meghalnál). Kíváncsi vagyok kire mondják ezt. Jót jelent vagy rosszat?
Lehet pozitív is, pl. házias, kedves, jó természetű, jó lelkű.
De lehet negatív is, pl. unalmas, nem túl csinos, olyan, akit nem kell félteni, hogy másnak is megtetszik, irányítható, mindent elnéző.
Szerintem egyébként a te esetedben ezt inkább dicséretként mondták az ismerősei, gondolom, azért, hogy minek szakított veled, mert veled jól járt volna.
Hogy min nem tudtok lovagolni b.a.sz.ki.
Ez alapjáraton dicséret. Aki jó feleség azzal leélnéd az életedet, jó anya lenne, jó szerető, jó háztartásbeli, azaz mindenben amire egy férfinek szüksége volna a legjobb. De értsd pejoratívan ha akarod.
Igényes férfi esetében összességében feleségjelöltnek kell megfelelnie legmagasabb elvárásoknak.
Könnyed kapcsolatra elég egy ápolt, csinos, jó természetű egyszerűbb csaj is.
Komolyabb kapcsolatnál már fontos, hogy kulturált legyen, meg lehessen vele jelenni, illetve már számít a jelleme is.
Feleségjelölt esetében meg már nem a külső bombázó megjelenés a legfontosabb, vagy hogy jóval fiatalabb legyenm fontosabb a jelleme, családi háttere, iskolázottsága, egészsége, munkakultúrája, stb.
De ezt nem ő mondta, hanem neki mondták. És akik mondták azok minden bizonnyal tudják is. És te ennek örülsz.
A nőktöl és az ő logikájuktól mindig megfájdul a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!