Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenthet valamit a viselkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet valamit a viselkedés?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, régebben biztos tetszettem neki mert volt hogy hallottam (nem hallgatóztam mert távolabb álltam)hogy mondta haverjának h kell neki ez a csaj és biztos rám gondolt mert folyton engem nézett.Ha háttal állok neki sokszor figyel de ha látja hogy látom akkor csak felém néz elég sokszor és nem néz a szemembe.Volt hogy hirtelen a szemébe néztem és olyan képet vágott mintha mindjárt összeesne.Szerintetek még mindig tetszem neki?
2010. jan. 21. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetseges hogy szerelmes beled.
2010. jan. 21. 18:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak fura hogy nem is ismerjük egymást csak látásból.Csak azt nem értem miért nem próbálkozik be.:S
2010. jan. 21. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon tetszel neki, csak vagy nagyon fél vagy olyannyira elvan tőled, hogy nem tartja magát érdemesnek hozzád és ezért le sem mer szóllítani. Ha neked is tetszik, akkor bátran szemezz vele, nézz a szemébe és talán így gyűjthet egy kis bátorságot...
2010. jan. 22. 14:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem hogy miért, nem csak a külső lényeges, vagyis nekem nem.Az persze számít hogy igényes legyen valaki.Nem tudom miért gondolja ezt, igaz jó páran szépnek tartanak, de az nem lenne jó ha azt gondolná hogy nem elég jó nekem.
2010. jan. 22. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
ha szeretned hogy probalkozzon,adj ra alkalmat,segits neki akkor kiderül,hogy mi van.
2010. jan. 23. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!