Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hirtelen hogy változhat meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen hogy változhat meg így valaki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztály társam aki most nagyon furcsa velem. Tavaly nagyonsokat veszekedtünk egymással most meg hirtelen el kezte like-olni a képemet (ez kicsit meg lepett..Eddig csak oltogatuk egymást facebook-on) Egypárszor észre vettem hogy néz engem és mikor ma mentem ki a teremből vissza fordult mosólygott és a hajába turt..Haza fele jöttem mikor ő biciklivel el ment melletem és vissza fordulgatott.

Nem értem ezt az egészet..

Mindenki tudja hogy utál engem , bevallom én is őt de most össze vagyok zavarodva és nem értek semmit.

Bnőm szerint tetszem neki. De én ezt kétlem ő az a tipikus páwa gyerek én meg egy átlagos lány..

14/L

2014. szept. 29. 14:36
 1/4 anonim válasza:
Ilyenek a hormonok. Mind szexuális értelemben (ergo bejössz neki),mind gondolkodásban (képes felfogni,megérteni,átgondolni bizonyos dolgokat felnőtthöz mérten) így van. Érdemes lenne egy öleléssel lezárnotok az egészt, kezdtek felnőni, lassan gimnazisták lesztek, ne a rossz maradjon meg.
2014. szept. 29. 15:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Olelesel??? o.O

Ezt egyikunk sem fogjuk meg tenni.. :/

Es meg mindig ketlem h bejovok neki.

De azert koszonom a valaszod. :)

2014. szept. 29. 16:28
 3/4 anonim válasza:

Az,hogy bejössz neki, nem személyiségedet jelenti,hanem te,mint ellenkező nemű Homo sapiens. Ez az,amit a hormonok tesznek, és tenni nem lehet ellene semmit. Te lány vagy, a lányok korábban érnek,amin te 12-13 évesen átmentél személyiségi változásokon,azt ő most kezdi el érezni, és 15,akár 16 éves koráig is tart,mire befejeződik.

Ölelés helyett egy mosoly is megteszi. :)

2014. szept. 29. 17:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Jaah :D

Igy mar sokkal erthetobb..

Am mosolyogtam vissza ra de h miert en magam sem tudom xD

Koszonom a valaszod. :)

2014. szept. 29. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!