Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy éve vagyok a barátnommel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éve vagyok a barátnommel, lényegében jol kijovunk, de mégis van egy kis problémám, lehet hogy tul reagálom?

Figyelt kérdés
Nemsokat vagyunk náluk,de ritkán sor kerul rá,a problémám az h azt vettem észre,nagyon bordel van náluk bent,ennek ellenére én nagyon rendszereto vagyok.Már volt rá példa h észre vettem ezt,valahogy mindig kimagyrázta h tobben vannak testvérek,nempakolhat mindig utánnuk stb.De tegnap is behívott,hát megintcsak a nagy bordel fogadott,ráadásul vasárnap volt.Számomra ez nagyon kiábrándíto,nemvagyok tulzottan tisztaság mániás de nemtudnék bordelban éln és nemis akarok.Nembírtam szo nélkul a tegnapit már,de láttam rosszul esett a b.nomnek.Kérlek segítsetek h adjam ezt az egészet a tudtára ugy nesértodjon meg?

2014. szept. 29. 09:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igazad van; azt hiszem én sem tudnék bordelban élni, jelentsen bármit is a szó :D
2014. szept. 29. 09:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban nálunk is kupi volt mindig,4 gyerek, munkahely,40 malac plusz 100 csirke mellett el is hiszem,hogy anyám nem tudott rendet tartani.Engem is zavart ha vendégem jött,el is süllyedtem volna ha szóvá teszi.Ma már saját lakásom van és bármikor jöhet valaki,nálam mindig rend van.Pont a gyerekkori szégyenérzetem miatt.
2014. szept. 29. 09:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Legyetek inkább nálatok és akkor nem kell elviselned a rendetlenséget.
2014. szept. 29. 10:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért van egy határ, mi az a "rendetlenség", 40 disznó meg 100 csirke mellett is lehet rendet tartani. Az meg pláne gáz ha csajnál van olyan igénytelenség ami kiveri a biztosítékot. Jómagam a sarokban rohasztott többnapos kajára, a tűzhelyre égetett zsírtól, és a budit 10 évente egyszer kitakarító "emberektől" borulok ki.. az hogy van pár testvére és "rumli" van csak egy dolog, 24/7-be nem lehet a hátuk mögött állni, ha lerak valamit.

De vannak az olyan esetek mikor nincs igazán indok semmire sem.

Persze kifogás végtelen van, de ha igazi kupis emberrel laksz együtt, a fejed tetejére állhatsz akkor sem fog rendet tartani..

2014. szept. 29. 10:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Felvidéki vagy? nem baj én megértettem. :D

Csak lazán mondd meg neki, hogy zavar a bordel, de úgy, hogy ne sértődjön meg.

2014. szept. 29. 11:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen,felvidéki.. koszi :)
2014. szept. 29. 13:46
 17/17 anonim ***** válasza:
14-es! Amiről te írsz az igénytelenség!Csak rendetlenségről van szó!
2014. okt. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!