Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csúnya a hajam? Levágassam? 16/l
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy levágassam-e vagy megnövesszem.Szívem szerint derékig érőt szeretnék,de elég lassan nő a hajam (Havonta max 1 cm).Mennyi idő alatt nőne meg derékig?16/l
2014. szept. 28. 21:02
11/16 anonim válasza:
Így tökéletes :)
De igazából szerintem csinálsz vele bármit (megnöveszted derékig vagy levágod egy picit, hogy a válladig érjen) jó lesz.
12/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép hajad van és kár lenne levágatni. inkább növeszd meg derékig. Mivel sok már nem kell, szerintem max. 1,5 év alatt megnőne.
14/16 anonim válasza:
Le ne vágasd! Szép hajad van. Növeszd meg derékig, már nem sok kell odáig. A havi 1 centi növés meg teljesen átlagos, nem kevés.
16/16 anonim válasza:
hát, a vége vékonyabbnmak, elhaltnak tűnik, ahogy előttem már az elején írtak kb. a holjanadnád, ahol a legrövidebb rész kezdődik... bár lehet, h csak képen tűnik úgy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!