Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem nézek ki annyinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem nézek ki annyinak, mint amennyi a korom? Képpel.

Figyelt kérdés

Mindenki ezt hozza fel, hogy sokkal fiatalabbnak tűnök, bárhova megyek elkérik a személyim, mert nem hiszik el sehol sem. Írjatok véleményt is.

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

4.

[link]

5.

[link]

2014. szept. 28. 19:47
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

1. meg 4. képen szép vagy. A többi erőltetett $zar.

24-25nél nem nézel ki fiatalabbnak.

2014. nov. 24. 12:42
 32/41 anonim ***** válasza:
22-t saccoltam. Jo genjeid vannak ha 28 evesen igy nezel ki. ;)
2014. nov. 24. 13:01
 33/41 anonim ***** válasza:

28 vagy???? 16-nak néztelek. De lehet a képek miatt, azok a grimaszok. Agyilag lehet tényleg 16 vagy.

De azért elvennélek feleségül. főzni tudsz? Popsiba engeded? Mert akkor főnyeremény vagy.

2014. nov. 24. 13:04
 34/41 anonim ***** válasza:
Gyönyörű vagy, olyan örök kislány fejed van. Volt ilyen párom, imádtam Őt csak nézni is, művészi gyönyörrel töltött el minden rátekintés. :) Jól értek a kor betippeléséhez, ezért tudtam, hogy a húszas éves végén jársz, de ez kivételes dolog, az átlag ember tényleg 18-20 körülinek tippelne Téged. :)
2014. nov. 24. 13:13
 35/41 anonim ***** válasza:
ha 45-50 éves korod körül nem lesz pasid, írj
2014. nov. 24. 13:14
 36/41 anonim ***** válasza:
28 éves vagy?Akkor egy 10-est nyugodtan letagadhatsz:)Tényleg fiatalabbnak nézel ki.
2014. nov. 24. 13:22
 37/41 anonim ***** válasza:

csókolom néni :D hogy tetszik lenni? unokák meg vannak? :D

am olyan 20-nak saccoltalak...aztán kiderült, hogy mégse...hát igen ezek a mai fiat-...vének :P

jól tartod magad további sok sikert :)

2014. nov. 24. 13:38
 38/41 anonim ***** válasza:

24 körül lehetsz, de ilyen éretlen csücsörítős kislányos, túlvilágosított fotókkal ne is csodálkozz, ha kislánynak néznek.

És komolyan egy féléves kérdést emelsz ki és azon csámcsogsz még mindig?

2015. febr. 5. 14:01
 39/41 A kérdező kommentje:
Nem tetszik nem válaszolsz, na szia.
2015. febr. 5. 19:41
 40/41 anonim ***** válasza:
Azért a személyis dolog túlzás de tényleg fiatalabbnak nézel ki a korodnál, ami hosszú távon előnyödre válik hidd el. Sajnos nekem a képeid alapján az jön le, hogy ilyen tipikus felszines lány vagy akit csak az érdekel mennyire menő a pasi meg mennyi pénze van, mekkora farka stb... Ezért szépséged ellenére nekem antipatikus vagy, persze lehet, hogy csak én képzelem ezt és a valoságban egy szeretetre méltó aranyos lány vagy, de hát sajnos azok a csúnya előitéletek...
2015. febr. 9. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!