Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » HOgy nézzek ki annyinak, mint...

HOgy nézzek ki annyinak, mint a korom? :O

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, de 10-11-nek nézek ki, ezt én is tudom magamról, és ma be is szóltak. Mit tehetnék, hogy annyinak nézzek ki, mint amennyi vok? (ilyen kis hülye pi**a nem akarok lenni..)
2010. ápr. 8. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugi! Úgy is nősz még , egyre nőiesebb leszel. Türelem :)
2010. ápr. 8. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Meg ez most elég nehéz kérdés..:D

Mert azt se tudjuk hogy nézel ki.:)

-De pld. öltözködj felnőttesebben...

-Fesd magad. ( de normálisan, mert ha túlzásba viszed még kisebbnek fogsz tűnni.)

Amúgy szerintem nem baj az ha kicsinek néznek; sőt ha majd nagyobb leszel rájössz hogy igazából szívesen lennél valóban kisebb.:)

2010. ápr. 8. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, hogy később jól fog jönni, de most nem :(
2010. ápr. 8. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Na csak ne fesse magát, mert azzal csak röhejes lesz. Tiszta gáz, ahogy a mai 14 éves lányokra ránézek, és 20 éveseknek akarnak tűnni, pedig sugárzik minden porcikájukból, hogy gyerekek még.

Volt egy osztálytársam középsuliban, aki 15 évesen is úgy nézett ki, mintha 11 lenne. Mostanra meg vadító nővé változott. Nem kell elsietni semmit! Egyébként is csak a 11-17 éves korosztályra jellemző, hogy beszólnak egymásnak ilyen hülyeségek miatt.

2010. ápr. 9. 02:50
 5/6 A kérdező kommentje:

én nem 20 akarok lenni, csak amennyi vagyok:S

Hogy tudnék felnőttesebben öltözködni?:O

2010. ápr. 9. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Annyi a titka hogy nem feltétlenül a tini divatot követed; hanem inkább csinos próbálsz lenni.

És nem a legfeltűnöbb szinekben jársz, hanem csöppet szolidabban... És ilyesmik.

Vagy nézz valami magazint és abban biztos találsz számodra elérhető és megfelelő stílust...:)

Sok szerencsét.;)

2010. ápr. 9. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!