Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas és vékony srácként kb. tök értelmetlen csajozni?
Figyelt kérdés
amíg nem tudok felszedni látható mennyiségű izmot,addig úgy sincs esélyem,élből elutasít majd mind vagy észre sem vesznek,szarnak rám magasról?2014. szept. 28. 11:26
11/19 anonim válasza:
Hát az nem para! :)
A bátyám is 22 nem magas-vékony testalkatú és mégsem volt eddig egy barátnője sem! Úgyhogy ne add fel, biztos hogy te is fogsz magadnak valakit találni!
12/19 anonim válasza:
Tök mindegy hogy nézel ki, a személyiséged a lényeg, amíg ezt nem érted meg addig nem is lesz csajod.
13/19 A kérdező kommentje:
Tök mindegy?
Akkor miért ezekkel a tökéletes testű,jóképű,barna bőrű srácokkal látom a csajokat mindenhol?Érdekes....szart se érdekel a személyiség.
Nem egy kérdést olvasok itt,hogy "jajj belezúgtam a buszon egy fiúba akivel még sosem beszéltem"...ennyit arról,hogy nem a kinézet számít 100%-ban.
2014. szept. 28. 12:19
14/19 anonim válasza:
Mert szerinted a nyávogásod valakinek vonzó? Biztos :D még ha jól néznél ki (lehet, hogy jól is nézel ki), akkor sem kellenél, állandóan csak idejössz ríni, mert attól tényleg sokkal jobb lesz és férfi leszel tőle ;) 8-as jól leírta :)
15/19 A kérdező kommentje:
Minden ismeretlen csaj nem tudhatja milyen vagyok..
2014. szept. 28. 12:46
16/19 anonim válasza:
A külső csak előny, megkönnyíti a dolgod. De hiába vonzó külső, hanem nincs hozzá vonzó belső. Te meg döntsd el, hogy milyen nőt akarsz, mert a felszínest buta lotyót, aki csak arra jó, hogy mutogathatsz meg húzógathatsz akkor igen elég lesz ha kigyúrod magad.
17/19 A kérdező kommentje:
Megfelelő külső nélkül semmit nem ér a belső.Fordítva viszont nem így van....
2014. szept. 28. 13:20
18/19 anonim válasza:
Jó tanács : ne támadd azokat akik válaszolnak és próbálnak egy csöpp önbizalmat is önteni beléd.
Én is magas vagyok szóval nekem egyből a magas fiúkon állapodik meg a szemem és nem nagyon izgat, hogy vékony..szóval nyugi :D
19/19 anonim válasza:
Neked sose lesz csajod és nem azért mert magas és vékony vagy (te hülye) hanem mert ilyen a hozzáállásod. Nem értem minek tetted fel a kérdést ha ennyire bebeszélted magadnak ezt és másnak nem lehet igaz. Megerősítést vártál a hülyeségedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!