Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, érdekel hogy ti lennétek e együtt pigmenthiányos pasival?
Ne foglalkozz az ilyen emberekkel!:)
Tőlem az osztályban kérdezték mindig h "jééé, mi ez ott Neked?:O" Elég bosszantó volt. Sötétbarna hajam van (majdnem fekete) és olyan bőröm volt h kicsit barnásabb, télen is, így elég látható volt. Mára már fehérebb a bőröm szine így a fehér foltok szerencséne nem annyira szembeötlők, de rossz, hogy még sminkkel sem lehet eltűntetni:S Van a 2 szemöldököm felett, egyik szemem alatt, és intim részen is egy nagyon-nagyon kicsi folt.
Akinek tetszem, annak ezekkel együtt is fogok, akinek meg nem, annak akkor se tetszenék, ha nem lenne rajtam e pár foltocska.
Az emberek meg nézzenek, ha jól esik nekik. Sosem lehet tudni, hogy nekik mikor jön ki. Én is 7.-es voltam, mikor egyszer lefeküdtem, és másnap már rajtam voltak. Azt hittem valami arcápoló okozta, abba is hagytam annak a használatát. Aztán 2 nappal később vírusos tüdőgyulladást kaptam, és majdnem meghaltam. De élek, és csak ez a néhány folt maradt meg rajtam. :)
Sajnos nyáron napozni nem igen tudok:( De úgy vélem, van akinek sokkal komolyabb gondja van, és örüljünk, hogy nekünk csak ennyi. ;)
Babu
Jajj, jajj, nem szabad elkenődni:)
Normális embert ez nem zavarja, barátaim se kérdezték soha, hogy mi ez nekem. Elfogadtak így :) Ha ők elfogadnak, akkor van valahol egy fiú is, aki elfogad így,Neked pedig van valahol egy lány ;)
Nem ez a fontos, hanem, hogy milyen ember vagy, hidd el:)
Remélem, hogy legalább minimálisan egy kis lelket tudtam beléd önteni :)
Babu
szia! Ha nagyon zavar,bekenheted vékonyan a foltokat önbarnítóval,ezáltal kiegyenkiti a szinkülönbséget. de nagyon ügyesnek kell lenni hogy a széleinél ne látszódjon.
egyébként én simán járnék. Ha megfog vmiért a pasi,nem érdekel h van-e rajta folt vagy sem. 28/L
Csak nyugodtan, néha segít ha az ember elpananszkodja magát valakinek :)
Én meg világ életemben imádtam meghallgatni másokat, sajnos ebből keveset kaptam vissza, de bárkit szívesen meghallgatok:)
Babu
fesd le.
vagy találkozz vele kizárólag este
Örülök,hogy van aki hasonlóképp vélekedik,mint én, és jó, hogy Te is csatlakoztál "kis táborunkhoz" :)
Örülök,hogy Te ezt nem egy nagy problémaként éled meg:)
Babu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!