Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Metálos, rocker lányok! Hogy éreznétek magatokat, ha?
Ha a barátotok úgy döntene, hogy levágatja a haját, és hétköznapian fog öltözködni, mert hogy ő ebből már kinőtt?
Kort is :)
Hát, ha teljesen 360 fokos fordualtot vesz, az megdöbbentő, hiszen nem az az ember akit megismertél, megszerettél. Valszeg kiakadnék, különösen ha derült égből villámcsapás lenne a dolog.
Az más kérdés, hogy ha alakít magán, és más ha az egész dolog kuka, és hirtelen sorozatgyártott lesz belőle.
Sztem indenkinek van olyan életszakasza, amikor meló, stb miatt kicsit vissza kell fognia magát, és nem úgy kinézni mint aki napi szinten mutat be emberáldozatot a norvég hegyekben. De ettől még tetszik neki a hosszú haj, az ilyen jellegű cuccok, stb.
Különösen, ha ilyen bandája van, akkor ez megélhetés is, nem?
Most épp medieval/symphonic/folk bandája van (nem metál), a folk metálosoktól már kilépett, de ebbe a stílusba is jól jön a hosszú haj.
Rövid hajjal teljesen máshogy néz ki, még ha ő nem is érzi a különbséget. A hosszú jobban illik neki.
(Képpel bizonyítható)
Őszintén? Én örülnék, hogy van barátom :DD
Amúgy nem zavarna szerintem, ha egyébként más tekintetben nem változna. Én sem nézek ki metálosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!