Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért vannak zavarba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért vannak zavarba?

Figyelt kérdés

Utcán,buszon,akárhol vagyok mindig azt látom,hogy a lányok nem néznek a fiúkra rá,az utóbbi időben direkt figyelni szoktam az ilyet. Ritka az a lány,de van olyan aki rá mer nézni akár rám,akár más fiúkra. Fiú társak ti is vettétek már észre az ilyet?

Lányok!!! Miért vagytok zavarba? Én sose vagyok zavarba,ha egyszerre tíz ember nézne akkor sem,jó én fiú vagyok és 31 éves.

2014. szept. 27. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
én azért mert kevés önbizalommal rendelkezek, félek, mert csúnyának látnak és nem akarom hogy észrevegyenek.
2014. szept. 27. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha jóképű vagy, akkor azért, ha nem akkor azért. :) Ez így lehet elsőre hülyén hangzik de remélem azért érthető.

(Ha nem: Egy jó csaj társaságában a legtöbb fiú zavarban van, ők ugyanígy vannak egy jóképű fiúval. A csúnya sráccal meg nem akarnak semmit és az sem akarják, hogy félreértsék őket, mert az nekik ultrakellemetlen.)

2014. szept. 27. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Te igy gondolod?

Velem meg minden kis ri**nc szemezni próbál ha egy tömött buszon vagyok és a táskáját dobálja meg a haját és egyik lábáról a másikra támaszkodik. Ha barátnőmmel vagyok pláne ilyenek.

Sajnos erre barátnőm hivta fel a figyelmem....azóta ebből vannak veszekedések, de tényleg igy megy a dolog de én egyikkel sem foglalkozom.

2014. szept. 27. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok zavarban. Akár néznek akár nem.

De nem bámulom a fiúkat mert egyrészt van barátom minek nézzek másokat? Másrészt mit nézzek rajzuk? Rájuk nézek 1-2 mpig, nem tetszenek, nem bámulom. Az ablakon szoktam kinézni, a felhők és épületek a szememnek kellemesebbek mint az emberek. Összezsúfolt, testszagú fiúk és férfiak...

2014. szept. 27. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Sok igazság van a válaszokban de én mondok még egy lehetőséget: nem akarják, hogy bárki bepróbálokozzon náluk. A szemkontaktust egyesek flörtnek, kihívásnak, felkérésnek veszik.
2014. szept. 27. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
4-es: én a testszagú, izzadt prolinőkért és egyéb igénytelen nőszemélyekért sem rajongok.
2014. szept. 27. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok, bár ez nem lényeges, de én is észrevettem a "jelenséget".

Sétálok az utcán, vagy ülök a buszon, vonaton, akárhol, a lányok leszegett fejjel vannak, a talajt bámulják, mintha azt néznék nem lépnek-e kutyasz*rba.

Ez engem baromira zavar. Mert itt meg azért rinyálnak, hogy nem kezdeményezünk náluk. Mi a francért menjek oda egy olyan lányhoz, aki csak nem is hajlandó még csak ránézni sem egy másik emberre?

Ha én emberek között járok, akarva-akaratlanul folyton figyelem őket, ide-oda tekintgetek, nézem, hogy ki mit csinál, különösen a fiatal nőket. És hát borzasztó, hogy még csak egy szemkontaktust se lehet velük felvenni. Akkor pillantanának rám, ha 20 centi közelségbe hajolnék hozzájuk... pedig azért nem vagyok se ijesztő se rossz látvány.

2014. szept. 27. 18:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Utólsó.

Egyetértek veled,de kár ezen mérgelődnöd én sosem mérgelődtem rajta hanem magamba mosolygok ilyenkor. Az ilyen lányok buták.Félnek,hogy megesszük őket:DDD

Amúgy teljesen független ,hogy nekik jó psi vagy nem jó pasi,egyik pasira sem néznek,azt vettem észre,hogy nem néznek a férfiakra.

Volt viszont a múltkor egy olyan,hogy a csaj mellett ott űlt a barátja és a csaj folyamatosan engem bámult,ilyen is volt én meg visszabámúltam:)

2014. szept. 27. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!