Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit szerettek magatokban/magatokon, és mi az, amit nem?
Külső és belső tulajdonságokra is kíváncsi vagyok:)
Kort is írjatok!
Külsőre: lehetnék magasabb és lehetne jobb kondim.
Belsőre: nem nagyon tudok bármit is amit szeretnék magamban. Amit nem szeretek: könnyen leszek ideges és olyankor sokat káromkodom akárhol is vagyok, és azt se hogy érzéketlen vagyok.
Külsőre: mindent utálok
Belső: mindent imádok
Legszívesebben saját magammal járnék, csak az a baj, hogy külsőre nem vonzódom magamhoz. :(
27
Külső: lehetnék magasabb és kicsit vékonyabb, de nekem így is megteszi.
Belső: mindent szeretek, hisz ezért vagyok aki vagyok.
Inkább az a lényeg,hogy aki szeret az is így szeressen!
Szeretem, hogy jószívű vagyok, segítőkész, külsőleg pedig magát a körte alkatomat, mert mások szerint olyan a derekam, mintha meg lenne szerkesztve :D
Amit nem szeretek, az a hajam, mert mindig szar állása van, és hogy sokszor naív vagyok.
a külsőmet így szeretem ahogy van:)
a belső: nem szeretem hogy mindent hamar megunok, türelmetlen vagyok, főleg másokkal szemben, előbb gondolkozok aztán beszélek. a többi nagyjából rendben van:)
összeségében pedig nagyon szeretem önmagam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!