Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők ti engednétek a 12...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők ti engednétek a 12 éves lányotoknak hogy?

Figyelt kérdés
együtt aludjon a barátjával? 1 szobánk van, anyu,én meg tesóm alszunk benne.. és barátom egyik nap itt aludna de nincs hely, mellettem aludna.. szabad? engednétek?
2014. szept. 25. 21:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szülő, de nem!
2014. szept. 25. 21:12
 2/11 Cseh Júlia válasza:
Ööö...attól függ...miről lenne szó? Csak beszélgetés? Ha komolyabb akkor nem...
2014. szept. 25. 21:12
 3/11 anonim ***** válasza:
12 évesen nem.
2014. szept. 25. 21:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem engedném hogy egy ágyban aludjatok.

Ha fiú a tesód akkor vele aludjon. Vagy te aludj a tesóddal és ő a helyeden. Vagy ő a helyeden, te, vagy valaki más meg a földön háló zsákban.

2014. szept. 25. 21:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Mivel ha jól értelmezem, az anyjával egy szobában aludnának, nem hiszem hogy bármi is történhetne..
2014. szept. 25. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:
35%
Istenem ennyi idiotat. Szerintetek meg lehetne akadajozni ha valoban csinalni akarnanak valamit???.. En orulnek neki ha ott akarnanak aludni es nem pl a margitszigeten vedekezes nelkul a bokorban szexelni. Ugysem tortenne semmi. Jobb is ha nem vagytok szulok.
2014. szept. 25. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Ó dehogynem történhetne. Paplan alatt lehet motoszkálni, mikor a másik már alszik.

De még ha nem is történne semmi. Illik azért külön aludni ebben a korban még.

2014. szept. 25. 21:20
 8/11 anonim ***** válasza:
A farok nappal is feláll, de gondolom itt még csak nem is szexről lenne szó.
2014. szept. 25. 21:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én lányom 15 éves, de még neki sem engedném.
2014. szept. 25. 21:22
 10/11 vorarlberna ***** válasza:
Hány éves a fiú?
2014. szept. 25. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!