Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák! Mennyi idő után engednétek meg a lányotoknak, hogy ott aludjon a barátjánál?
nincs a barátodnak saját ágya amiben aludjon?
mert ha az ott dugást kérdezed akkor szerintem az hónapokban mérhető, márha rendes az anyukád, mert 1 hét után lehettek ti bármilyen érettek de az nem komoly kapcsolat.
Mi pontosan így voltunk korban! Én 20 voltam, barátnőm 16. Normális, nem balhés, felelősségteljes voltam akkor is.
2 év után engedték de akkor sem volt könnyű menet.
Akkor engedném meg, amikor már kellőképpen megbizonyosodtam benne, hogy vigyáz a lányomra, jó párja, törődik vele és látom, hogy boldogok együtt. Ez nem idő kérdése, nyilván akkor vagyok boldog ha a gyermekem is az, de biztosan nem hagynám hogy a vesztébe rohanjon.
Szeretném előtte megismerni a fiút, gyakrabban látni a házunkban, esetleg közös programok és ha minden oké akkor nem lenne akadálya, de ugye mindezek feltétele egy nagyon jó kapcsolat a lányommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!