Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Mi lehet ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Mi lehet ennek az egésznek az oka? Lehet, hogy már tényleg nem szeret?

Figyelt kérdés
Évekig voltam együtt a párommal akiről biztosan tudom, hogy ő számomra az igazi. Nagyon szeretem őt. Minden tökéletes volt főleg azután, hogy egyszer volt már egy hosszabb ideig tartó nehéz időszakunk amit sikerült helyre hoznunk és azóta csak mégjobb lett minden. Sokkal több dolgot csináltunk együtt mint régen sokkal jobban el tudtunk beszélgetni. Tartalmasabb volt a kapcsolatunk mint eleinte. Az utóbbi 1-2 hétben máshogy viselkedett velem mint szokott egyik nap még minden rendben volt aztán napról napra furcsább lett. Olyanokat mondott, hogy szerinte bizonyos dolgok ellaposodtak a kapcsolatunkban stb pedig amiket felsorolt eddig egyáltalán nem tűntek problémásnak, sőt. Eleinte nem tűnt olyan súlyosnak a helyzet, viszont pár napja nagyon eldurvultak a dolgok mondta, hogy a szakításon gondolkozik és nem tudja eldönteni, hogy mi lenne a legjobb. Tegnap teljesen normálisan tudtunk beszélgetni arról, hogy mi lehet vajon ennek az egésznek az oka és, hogyan oldhatnánk meg. Emiatt egy kicsit megnyugodtam. Ma azonban szakított velem. Azt mondta, hogy talán túl sok volt ez az egész és már nem akarja ezt a kapcsolatot. Most romokban heverek. Nagyon nehéz feldolgozni azt amikor valaki aki egyik nap még azt mondja, hogy a legnagyobb félelme, hogy elveszít és, hogy mennyire félt, hogy mennyire szeret és, hogy mennyire várja már , hogy a felesége légy, a másik nap már azt mondja, hogy nem érdekled már annyira és, hogy nem jó már a kapcsolatunk. Amikor régebben nehezebb időszakunk volt annak megvolt az oka, de hiába szakított velem akkor is mégsem tudtuk elengedni egymást, és főleg én voltam az aki akkor se tudta feldolgozni még hosszabb idő alatt se, hogy lehet, hogy vége lesz mindennek. DE annak ami most történt nem tudom mi lehet az oka. Nem tettem semmi rosszat, ő se, viszont ilyen érzelmek amik köztünk vannak/voltak nem változhatnak meg csak így egyik pillanatról a másikra. Gondolkoztam azon is, hogy hátha megtetszett neki valaki más de azt mondta, hogy erről nincs szó, meg tudom, hogy ha így lenne azt megmondta volna. Az is eszembe jutott, hogy talán sosem szeretett annyira mint állította, de ezt se hinném, vannak olyan dolgok amiket nem lehet teljesen megjátszani. Talán az egyetlen lehetséges ok amit látok, hogy mostanában bizonyos értelemben egy új környezetbe került, amit nehéz megszokni. És ez az új tevékenység kb az egész napját leköti és igencsak fárasztó számára de mégis szereti csinálni. És emiatt már nem tud egyelőre másba érzelmeket ölni, meg mire lenne másra ideje már annyira fáradt, hogy semmihez sincs kedve. Ezt ő is mondta, hogy lehet, hogy így van. Viszont ha ez igaz akkor mindennek jobbnak kéne lenni egy idő után miután megszokja ezt az egészet. Nem tudom. Most semminek nem látom értelmét nagyon a padlón vagyok nem tudom mit csináljak. Lehet, hogy semmit sem tudok tenni. Szerintetek? Meg a másik dolog az, hogy annyira jó lenne tudni, hogy mért történt ez.ti mit gondoltok?
2014. szept. 25. 19:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Hàt ez elég bonyolult :/ Megértem,hogy ez személyes de sok helyen nem mondtál konkrétat és így nehéz,hozzá szólni :(
2014. szept. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!