Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14-15 éves lányokat hová...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 éves lányokat hová lehet elhívni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 22:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem mutasd meg neki a tanyát. Lehetőleg a disznókkal kezdd, aztán haladjatok a csirkéken keresztűl a kacsatömőig :)
2010. jan. 20. 22:16
 12/19 anonim válasza:
Szerintem hívd el szobára és akkor már a programon se kell törni a fejed, mert egyértelmű lessz....
2010. jan. 20. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:

szerintem menjetek el moziba az jó utána ehettek valamit persze ha mész hozzá akkor minimum egy szál rózsával kezd minden nők imádják a gazt fiatalok öregek kicsik nagyok...

A dvd zés jó ötlet ,de mielőtt megnézed vele mindenképp ismerd az íjijesztő részeket ,hogy nehogy beégj:)=>pl "tükrök"

Esetleg egy jó vígjáték a közös nevetésért?=> valami táncos film "honey" 'step up 1,2,"

romantikus:=>50 első randi, titanic(ha sírni akarsz te is akkor ez a legjobb:)

Mindenesetre sok szerencsét

2010. jan. 20. 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:
előző vagyok sorry:minden nő imádja a virágokat*
2010. jan. 20. 22:26
 15/19 A kérdező kommentje:
köszi sokat segítettetek
2010. jan. 20. 23:40
 16/19 anonim ***** válasza:

erdőbe ...az olyan romantikus

14L

2010. jan. 21. 14:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Elviszed egy parkba sétálni,vagy fagyizóba:P vagy elviszed az erdőbe sétálni csöndes stb.:P
2010. jan. 31. 16:47
 18/19 Aubrey* ***** válasza:
Én nem biztos hogy hívnám horrorfilmre a csajt:D Sőt ha rólam lenne szó egyáltalán nem hívnám moziba mert mindig kizavarnak mert HANGOS vagyok...:D Nem tehetek róla ha úgy van kedvem üvöltök és kész ha félek sikítok! A sikítást meg nem is tudom vissztartani ha téynleg megijedek szóval:D Volt már olyan is hogy feliratos filmre mentünk és olvastam hangosan :D MEg olyan is hogy semmi vicces nem volt csak eszembe jutott amit barátnőm kint mondott és kitört belőlem a röhögés és aszaltam mint állat... mindegynki egyszerre hátrafordult és így kánonba mondták hogy KUSSSMÁÁÁÁÁÁÁR:D volt hogy 3D-s filmet néztem és szexjelenet volt és hátul valami zsidó elkezdte rugdosni a székem hogy igen igen ez az:D:D hátrafordulok szemüvegbe és mondom hogy szerintem még kicsit rugdossál... meg utánna végig egymást csesztettük levette rólam a szemüveget...:D:D:D hülye állatja...xD és mondta hogyha az ölébe ülök visszadja..... szóval nem vinném moziba:) :D:D
2010. júl. 28. 12:49
 19/19 anonim válasza:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de HULYE ezt nem hiszem el!!!

elhitte hogy a TESZKO-ba kell elhivni :D :D :D

ezen nagyot röhögtem.... :)

2010. aug. 6. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!