Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet érezni azt, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet érezni azt, ha valaki szerelmes belém?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, van egy fiú aki 18, és hát elég jó barátok vagyunk. Én egy ideje úgy érzem többet érzek mint barátság. És mikor vele vagyok, annyira más minden, és szinte érzem hogy szeret... Ezt lehet érezni, vagy csak bemesélem magamnak?
2010. jan. 20. 21:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Háát nem nagyon. :/ Elvagyunk nagyon jól de úgy semmi...:S
2010. jan. 25. 20:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen. Kívül fáj, belül bizsereg.
2010. jan. 26. 19:30
 13/17 anonim válasza:
18:50 vok. majd talán alakul vmi... ha olyan pillanat adódik, hogy közel kerültök egymáshoz(fizikailag), nézz mélyen a szemébe... az ilyet sokszor követi csók;) drukkolok:)
2010. jan. 27. 00:05
 14/17 A kérdező kommentje:
Ok, ezt megfogadom:) Köszönöm szépen;) Ja igen... Múltkor beszélgettünk, hogy így mi lesz belőlünk évek múlva meg ilyenek. És akkor mondom hogy én szerintem egyedül fogok meghalni, mert akinek kéne az úgyse szeret. És akkor mondja hogy hát ha ő így folytatja akkor ő is. Ez vajon célzás akart lenni vagy csak nyafogás?
2010. jan. 27. 12:29
 15/17 anonim válasza:
Háát, ezt nem tudom. De talán fel kellene vetni neki, hogyha mindketten egyedül lesztek, miért nem lesztek inkább együtt?:D Amúgy pl. szoktatok együtt járni bulizni v ilyesmi?:)
2010. jan. 28. 23:17
 16/17 A kérdező kommentje:
ja ő azt már mondta régen, hogy majd akkor segítünk egymáson xD Bulizni nem szoktunk, nem vagyunk azok a bulizós fajták...:D De amúgy minden hétvégét együtt töltünk, járjuk a várost, ilyesmik:D
2010. jan. 28. 23:22
 17/17 anonim válasza:
Hát az is valami, sőőt... szerintem itt előbb-utóbb lesz vmi;) majd írj, hogy mizu... akár privátban is:)
2010. jan. 30. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!