Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok!? IDEGYORSAN

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok!? IDEGYORSAN

Figyelt kérdés

középsulis lány vagyok. egyel alattam járó fiu tetszik. nem vagyunk azok a kis hülyegyerekek.én 18vagyok.még nem tudja h nekem tetszik,sőt azt sem h a világon vagyok,mert suliban alig talizunk,de én szoktam látni messziről.nagyon tetszik nekem. most megint mindenki lefog pontozni,de elkell h mondjam,hogy tényleg nagyon szép vagyok.(hatalmas sötétbarna szem,hatalmas szempilla,hosszú csokibarna fényes haj,aranyos száj.) bocsi h így irom,de tényleg szép,az arcom.viszont az alakomon lenne mit javitani.(már fogyizok addig,mig tökéletes nem lesz.)176cm v agyok,szoval elég magas,ő 190 szval nem lényeg.. hanem az a lényeg,hogy sajnos egy olyan suliba járok,ahol tényleg minden 2ik lány nagyon szép,de komolyan nagyon szép, csak aza baj,h mindenki ugyanúgy néz ki de komolyan.. nagy plázap*na,vagy converses vagány,sminkes csajszi...elég nehéz kitünni a sznobok között a szép arccal,pedig kivételesen szép vagyok...elvileg..hasonlitok eva longoriára. de na.. szval.. h szerezzem meg ezta fiút? ő ilyen linkin parkos laza srác,de annyira gyönyörű az arca h ha ránézek,elolvadok.és ezzel nem csak én vagyok így.mivel legyek más mint a többi lány?

légyszi ne azt irjátok h egos vagyok,hanem segitsetek. ne irjatok negativumokat.van elég más szar az életemben:S

köszii

2010. jan. 20. 21:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
60%

szerintem ha ennyire tetszik szólítsd le

ne hagyd hogy más lány elvegye előled!!!!:)

2010. jan. 20. 21:52
 2/25 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ!!:) arivagy.
2010. jan. 20. 21:55
 3/25 anonim ***** válasza:
68%

szánalmas.

Ekkora egoista vagy, és nem mered leszólítani.

Linkelj magadról 1 képet, és meglátjuk, hogy van-e alapja az egodnak.

2010. jan. 20. 21:56
 4/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a kinézeteddel kell kitűnnöd, ha már mindenki egyforma szépségű - ahogy írtad. (Egyébként ha mindenki olyan szép ott, akkor nem lehetsz kivételes szépség azzal, ha szép vagy, akkor lennél kivételes, ha csúnya lennél.xĐ) Szóval akkor derülhet ki, hogy érdekled-e, ha beszélgettek. Próbálj vele beszélgetni, de ne úgy, hogy rögtön elsőre leessen neki, hogy mit akarsz, meg hogy tetszik, mert azt nem szeretik a fiúk!

Én is szívesen megnézném, hogy hogy nézel ki, csak kiváncsiságból.

22/L

2010. jan. 20. 22:01
 5/25 anonim ***** válasza:
62%
Lehet,hogy o nem lat kivetelesen szepnek.
2010. jan. 20. 22:03
 6/25 A kérdező kommentje:
mindenki annak lát.majd rakok képet. csak az a bajom,h nem lehet törölni innen...
2010. jan. 20. 22:25
 7/25 anonim ***** válasza:

miért kéne törölni?

másolj 1 linket...

2010. jan. 20. 22:38
 8/25 anonim ***** válasza:
35%
szerintem hagyd a beszari csajszit vedd kezedbe a dolgokat.A fiúk szeretik azokat a lányokat(általában)akik nem nyulak odamenni dumcsizni.Akkor van szívás ha a kék szeműek jönnek be neki:S
2010. jan. 20. 22:52
 9/25 A kérdező kommentje:

utolsó! ne ijezgess:D:D csak nem a szemszín a lényeg. am meg kinek nem tetszenek a fekete óriás bociszemek..neki is olyan van.:D de ha mégsem, akk ott a kontaklencse;)

nem a külsővel fogom lenyűgözni,hanem a belsővel.

2010. jan. 20. 22:55
 10/25 anonim ***** válasza:
ez a beszéd,de akkor tessék a sarkadra állni.Viszont ha beszélgetni akarsz vele,nem árt tudni egy s mást az érdeklődési köréről:)
2010. jan. 20. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!