Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért nem lehet egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért nem lehet egyszerűen a szemünkbe mondani, hogy semmi esélyünk nálatok?

Figyelt kérdés
Csak a titokzatos hallgatás, lehet, nem akarunk bunkók lenni... Mi meg csak reménykedünk, és reménykedünk... Szerintem ennél az is jobb, ha valaki kőbunkó, de legalább nem emészti magát a dolgon. Miért csináljátok ezt?
2010. jan. 20. 21:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem k%rvák félreértés ne essék, itt felfogásbeli különbségek vannak, szerintem ők komolyan azt hiszik, ezzel jót tesznek nekünk... Csak hát éppen ellenkezőleg, amit az utolsó előtti válaszoló megfogalmazott...
2010. jan. 20. 21:34
 12/20 anonim ***** válasza:

21:26-->na te aztán értesz a nők nyelvén xD

am azért mert nemtuom megmondani a szmébe annál nincs rosszabb mint mikor látom 1srác elkeseredett arcát:S

még rugjak is bele 1et:S

ez TAPINTAT!!

16/L

2010. jan. 20. 21:35
 13/20 anonim ***** válasza:

én azért mert úgyérzem h ha megmondom akk szenvedne a srác és azt nemakarom:S

talán jobb ha úgytudja h van esélye de ezen még sose gondolkoztam am..:S

15/L

2010. jan. 20. 21:37
 14/20 anonim ***** válasza:
tapintat?hagyod reménykedni és akkor rugsz bele?hidd el az sokkal jobban fáj
2010. jan. 20. 21:40
 15/20 kolosszus22 ***** válasza:
Hülyeség ez a tapintat dolog, nem erről van itt szó, hanem inkább arról, hogy gyávák a szemedbe mondani!
2010. jan. 20. 21:43
 16/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a rossz nyelvekkel kell egyetértenem, itt nem tapintat kell, nem gyerekek, hogy ne tudják elviselni, viszont, ha bele is rúgsz egyet, mert másik pasival találkozgatsz, miközben ő azt gondolja, hogy jó nálad, az mindennél rosszabb.
2010. jan. 20. 21:47
 17/20 anonim válasza:
Tapintat? Szerintem sokkal rosszabb ha hitegetik szegény srácot még 1-2 hétig hogy talán még lehet valami, beleéli magát rendesen és aztán derül ki hogy még se. Sokkal tisztább az elején kimondani hogy nem fog menni a dolog, aztán ha ez mégse történik meg sokkal jobban fog fájni sajna.
2010. jan. 20. 21:52
 18/20 anonim válasza:
100%

Nem vagyok lány, de ez tényleg nem tapintat kérdése. Tapintatosan is meg lehet mondani, hogy bocsi de nem.

Ez egy döntés lenne, és ha láttál már nőt közelről, akkor tudod, hogy a _többségüknek_ (és főleg fiatalabbaknak - még mielőtt ezen menne a flame...) ez nehezére esik.

2010. jan. 20. 22:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Mindenki másképp...

Én ilyenkor az illető szemébe vágom.

15L

2010. jan. 21. 15:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Másik kérdést teszek föl: mit csináljak amikor hiába mondom először szépen majd csúnyán hogy NEM, képtelen lekopni az illető? Örülök hogy ilyen baromi jól tudtok általánosítani, ez kb olyan mint a "miért ribanc minden lány?", "miért szemét minden fiú?" típusú kérdések. Szerintem fölöslegesen agyalsz ezen...

Egyébként rohadt könnyű azt mondani hogy jobb ha szemedbe vágja hogy hogy idióta lúzer vagy, mintsem megpróbálja finoman a tudtodra juttatni hogy KOPJ LE...

Egyébként én nem szívesen lennék kőbunkó az illetővel, már elnézést.

Aki azt mondja, hogy "lehet" meg hallgat, annak nem a visszautasításhoz van köze, hanem egyszerűen játszik - ha ki akar dobni, kidob, de mégsem akarja megtenni.

2010. jan. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!