Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nem lehet egyszerűen a szemünkbe mondani, hogy semmi esélyünk nálatok?
21:26-->na te aztán értesz a nők nyelvén xD
am azért mert nemtuom megmondani a szmébe annál nincs rosszabb mint mikor látom 1srác elkeseredett arcát:S
még rugjak is bele 1et:S
ez TAPINTAT!!
16/L
én azért mert úgyérzem h ha megmondom akk szenvedne a srác és azt nemakarom:S
talán jobb ha úgytudja h van esélye de ezen még sose gondolkoztam am..:S
15/L
Nem vagyok lány, de ez tényleg nem tapintat kérdése. Tapintatosan is meg lehet mondani, hogy bocsi de nem.
Ez egy döntés lenne, és ha láttál már nőt közelről, akkor tudod, hogy a _többségüknek_ (és főleg fiatalabbaknak - még mielőtt ezen menne a flame...) ez nehezére esik.
Mindenki másképp...
Én ilyenkor az illető szemébe vágom.
15L
Másik kérdést teszek föl: mit csináljak amikor hiába mondom először szépen majd csúnyán hogy NEM, képtelen lekopni az illető? Örülök hogy ilyen baromi jól tudtok általánosítani, ez kb olyan mint a "miért ribanc minden lány?", "miért szemét minden fiú?" típusú kérdések. Szerintem fölöslegesen agyalsz ezen...
Egyébként rohadt könnyű azt mondani hogy jobb ha szemedbe vágja hogy hogy idióta lúzer vagy, mintsem megpróbálja finoman a tudtodra juttatni hogy KOPJ LE...
Egyébként én nem szívesen lennék kőbunkó az illetővel, már elnézést.
Aki azt mondja, hogy "lehet" meg hallgat, annak nem a visszautasításhoz van köze, hanem egyszerűen játszik - ha ki akar dobni, kidob, de mégsem akarja megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!