Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok barátság extrákkal szerintetek működhetne?
Ezeknél a kérdéseknél soha nem tudni, az-e a célja, hogy itt találjon valakit, vagy csak kérdezzen.
Egyébként hülyeség ilyen barátságba belemenni, több a baj vele, mint a jó.
Fogsz találni, ne aggódj.....nagyon sokan vannak akik vagy egy hosszabb kapcsolaton vannak túl és se energiájuk se lehetőségük nincs újabb komoly kapcsolatra, vagy sokat csalódtak, stb. de a szexről nem mondanának le és szívesen szexelnének minden kötöttség nélkül.
Én is ilyenben vagyok jelenleg 38 éves nőként, úgyhogy bőven van rá lehetőséged, nyugi.
Hogy hol találsz ilyen lányt/nőt? Akár itt is :)
"Hogy hol találsz ilyen lányt/nőt? Akár itt is :)"
Na, ez nem fog működni, mert nem erre való ez az oldal. Szexuális tevékenységet keresni/kínálni tilos itt. Remélem, felülbírálják ezt a moderátorok. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, de én se keresnék itt ilyet, mert nem erre való. (Más kérdés, hogy nem is akarok ilyet keresni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!