Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én nedvesedek azonnal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nedvesedek azonnal, ha meglátok egy katonát?

Figyelt kérdés
Szerintem őrülten szexisek...

2014. szept. 23. 22:28
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Minek kell katona? Hát csak nézz egy kicsit keletre...ők is ugyanezt kérdezgették, leépítették a saját képességeiket, és az orosz medve akkor sétál be oda amikor épp kedve tartja.

Hozzáteszem az értelmetlen vérontást én sem preferálom, de szükség van rá hogy egy ország meg tudja védeni magát. Arra pedig a TEK nem elég, akármennyire is fasza legények ( mert azok ).

2014. szept. 23. 23:25
 22/25 anonim ***** válasza:
Nekem is bejonnek a katonak, de csak ha egyenruhaban vannak.
2014. szept. 24. 10:29
 23/25 anonim ***** válasza:
Dettó, másik nálam még a helyes szexi munkások, koszos kék gatya wáááááá :))
2015. jan. 24. 23:26
 24/25 anonim válasza:

Eléggé kiábrándító, hogy egy nagyobb tömeg "programozott gyilkológép"-nek tartja a katonákat.

Szerintetek kik védték meg (vagy próbálták) a hazánkat 1000 éven keresztül?

Csak azért mert az elmúlt évtizedekben trendivé vált a teljes háború és erőszakmentes, csak a békére és jólétére törekvő felfogás (ami lehet, igazából csak a felszín) még nem kell rögtön p*csajátszóan frászt kapni még a műfegyverektől is és színpadiasan "megrettenni" a katona szó hallatán.

Különben az állandó béke is egy fajtája az emberiség öngyilkos akcióinak. Elszaporodunk és kinőjük a földünket.

2015. máj. 8. 22:55
 25/25 anonim válasza:
Ja kihagytam a lényeget, a katona fiúk irtózatosan szexik :)
2015. máj. 8. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!