Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én nedvesedek azonnal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nedvesedek azonnal, ha meglátok egy katonát?

Figyelt kérdés
Szerintem őrülten szexisek...

2014. szept. 23. 22:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
*En inkabb - igy azert jobban hangzik :D
2014. szept. 23. 22:45
 12/25 anonim ***** válasza:
egy bútotasztalos is megcsinál 60 fekvőt meg lefut 3 kilót. terepszínű ruha olcsó, ennyi a nagy titok. srácok, mindenki kopaszra, meg bocimintás zöld ruha és lehetenni hódítani.
2014. szept. 23. 22:56
 13/25 anonim ***** válasza:
Én nem lány vagyok, de nem tudom mi jó egy katonaban?a katonák azoknak nagyon rossz a munkájuk, és aki katonának akár menni sem oké valami a fejében, mert a katonáknak benne van a gyilkolaszas meg az agresszió a vérükben.egyáltalán minek kell az embereknek egymással háborúzni? Az állatok megegyező fájl állatok nem bántják egymást, az embereknek akkor miért kell? Tűzoltók, rendőr, mentősök na ezek már jobb szakmák, Eni s ennek tanulok, tűzoltónak, de katonákat nem értem, és nem is fogom.
2014. szept. 23. 22:59
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Katona vagyok - itt fogom a fejem hogy mások szerint milyenek is vagyunk. Na mindegy, te se láttál még katonát csak filmekben.

Megvolt a napi agyf.sz.

2014. szept. 23. 23:04
 15/25 anonim ***** válasza:
én katonának készülök, de tisztnek. nem tudom pontosan, most hogyan képzelsz el engem :D
2014. szept. 23. 23:11
 16/25 A kérdező kommentje:
Héj!! Én egy rossz szót sem szóltam a katonákról!
2014. szept. 23. 23:12
 17/25 anonim ***** válasza:
ma 22:59 válaszoló vagyok. Utolsó én már láttam katonát sőt a nagyapám is katona volt. Minek kell katona kedves utolsó?? Vagy te nem találtál jobb szakmát azért lettél az?? Katona azért kell,, mert főleg Izraelban itt meg ott tudod miért nem akarok abba belemenni háborúznak többnyire egy vallás ellen az emberek. Én azt nem értem,, felőlem lehet háboruzgatni mert engem nem érdekelnek, de minek?? és a kérdés MINEK? minek csinálják az embereknek maguknak a problépámakt? Mert magunk csináljuk? Emberek egymást ölik,, én széggyelem magam hogy ilyen fajok vagyunk. Pl. most mondok egy állatfajat a majmok sem bántják meg ölik egymmást, a z oroszlánok sem. Magyarországon pedig még annyira sem érdemes katonának lenni:D.. Tűzoltó pl mit csinál? Az embereken SEGÍT Mentős mit csinál ugyanezt. Rendőr?, Általában megvédi az emberek a bünözőktől (általában) csak általában, kommandosok mit csinálnak? És Magyarországon minek kell plusszba katona is ha ott vannak a TEK-esek rendörők stb stb stb..
2014. szept. 23. 23:17
 18/25 A kérdező kommentje:
Ezt cáfolnám... ha az oroszlánnak nincs elég tápláléka, akkor megeszi a saját (!) kölykét.
2014. szept. 23. 23:20
 19/25 anonim ***** válasza:
Megeszi:D igen ha tényleg nincs már neki, mit ennnie, de az embereknek van, mit enniük. Ahol nincs ott sem eszik meg egymást:D Szegények inkább éhen halnak....
2014. szept. 23. 23:22
 20/25 A kérdező kommentje:
Vagy lopnak, fellázadnak a rendszer ellen stb. máris ott a probléma. És ez az okoska aki a katonákat szudja: Menj már el légyszi a büdös frncba!!
2014. szept. 23. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!