Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért itél el mindenki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért itél el mindenki hogy tetszik egy cigány pasi?

Figyelt kérdés

2014. szept. 23. 18:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
Azért vagy felszínes, mert csak a külseje miatt vagy "belebolondulva", a személyisége nem is számít.
2014. szept. 23. 19:17
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Senki nem értette meg a 3-as poénján? Felsírtam! :DDD

Azért, mert gusztustalan dolog. Természet ellenes, nemzetellenes, abomináció. Ugyanazért, amiért a ló sem jön össze a patkánnyal. Tudod, suba subával, guba gubával - nem véletlen.

2014. szept. 23. 19:35
 13/25 A kérdező kommentje:
De rendes a srác mondtam,sok a magyar barátja is.
2014. szept. 23. 19:36
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Ja, más kérdés, hogy ha megtudnám, hogy a lány, akivel ismerkedek, előttem (vagy bármikor életében) egy cigánnyal, vagy bármilyen más nem európai hulladékkal volt, a továbbiakban elvágná magát, és válaszra sem méltatnám. :) Szerencsére sokan így vannak ezzel.
2014. szept. 23. 19:36
 15/25 anonim ***** válasza:
86%

Nem mondom, hogy nincsenek rendes szorgos cigány emberek csak annyit, hogy 25 év alatt 1 ilyen emberrel találkoztam, az is egy zenész volt Kanadában.

Van is egy történetem egy cigány gyerekről még általánosból aki külsőre tényleg rendben volt. Jól öltözött ápolt, viselkedése is egészen tűrhető volt. Rá nagyjából 5 évre amikor is a rendőrségre behívtak tanúskodni találkoztam vele, és mint kiderült nem véletlen. Mint kiderült az egész suliban ő árulta a piacon fellelhető drogok nagy részét amit egyeseknek uzsora kamatra adott. Aki nem fizette meg azt a családjával személyesen is meglátogatta. Ezt csak azért írtam, hogy tudd a felszín alatt lehet teljesen más az a ember aki most tetszik.

#9-es Válaszodra reagálva pedig ez nem olyan mint ha ló nincs szamár is megteszi. Egy arab és cigány között ég és föld különbség van butus. Mint kultúra, megjelenés, belső személyiség és a többi. Ha velük akarsz ismerkedni minimum egy középszintű angol tudás mind pedig egy alap arab nyelv és kultúra ismeret szükségeltetik. Egyébként meg oda vannak az európai nőkért szóval nem esélytelen ha a fent említettek megvannak.

Egyébként meg fogadni mernék, hogy ezt kinövöd ugyanúgy mint azok a lányok akik az ázsiai popsztár fiúkba vannak reménytelenül belehabarodva.

2014. szept. 23. 19:37
 16/25 anonim ***** válasza:
92%
Tökéletesen mindegy, hogy "milyen srác". A cigány az cigány. :)
2014. szept. 23. 19:38
 17/25 anonim ***** válasza:

A norvég nők 10%-a esett áldozatul arab bevándorlók szexuális támadásainak. Ennek a 10%-nak a fele 18 éves kora előtt. Statisztikák szerint az utóbbi 5 évben a norvég nemi erőszakokat 100%-ban, így, kereken, bevándorlók követték el.

http://www.youtube.com/watch?v=26CE0vN0meU

Persze ezzel messze nem csak a norvégok vannak így. Hát láthatod, hogy mennyire imádják az európai nőket! Szinte megvesznek értük, olyannyira, hogy még a kebab húsba is beledarabolják őket, miután halálra erőszakolták. :)

Ajánlanám a videót mindenkinek, aki hasonlóan gondolja, mint a kedves kérdező, vagy mint a kedves #15. válaszoló.

2014. szept. 23. 19:42
 18/25 A kérdező kommentje:
Jártam egy arabbal de össze vissza csalt.
2014. szept. 23. 19:48
 19/25 anonim ***** válasza:
95%

15# Vagyok és egy szóval sem helyeseltem neki 17#-es... Másrészről egyenlőre minket ez a probléma még nem érint mivel legfeljebb csak 6000 ezer arab tartózkodik hazánkban abból is többségük ideiglenes diák. Ellenben az a 800.000 fő körüli cigány népesség már nagyobb gondot jelent.

De igaz szarjunk bele, mert idehaza fontosabb, hogy a norvégoknál a nőket arabok erőszakolják...

Hozzátenném még, hogy araboknál egy ilyen elkövetése után halálbüntetés jobb esetben végtag elvesztés jár és mivel Európában a büntetés közel sem ilyen súlyos ezért van bátorságuk hozzá.

18#-as kérdezőnek meg sajna ez a kultúrájuk része így ez várható ha arabbal akarsz járni.

2014. szept. 23. 20:06
 20/25 anonim ***** válasza:

*6 ezer

[link]

2014. szept. 23. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!