Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a tini...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a tini srácok 90%-a csak szexre megy (velem), a maradék kisebbség pedig nyomi?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. A fiúk jó csajnak tartanak, nem akarok egoista lenni, sőt, de nagyon sok srácnak bejövök. Viszont aki kinéz valahogy, meg nem egy - már elnézést - béna gyerek, az csak és kizárólag dugásra megy, (persze etetnek hogy ők kapcsolatot akarnak, aztán persze...) aki pedig nem és komolyan akarja velem, azokra hadd ne mondjak jelzőt. De ebben az a kiakasztó, hogy a tényleg csúnya lányoknak van komoly kapcsolatuk egész helyes és aranyos, rendes srácokkal, nekem meg ez jut? :/ Nem hisztizni akarok, hanem csak érdekelne a dolgok miértje. Nem öltözök r#bancosan, sőt, nem nézek ki úgy, nem viselkedek úgy. Arról sincs szó, hogy nem vállalnának fel barátnőjükként mert ahhoz nem vagyok elég jó nekik, mert (oké, egómanó de na :D) tényleg jó csajnak tartanak a fiúk. De akkor meg ez mi? Sosem lesz már egy olyan srác az utamban, aki nem egy lyukként tekintene rám? Igazán nem kérek sokat. Külsőre átlagos legyen, nem is szeretem a kifejezetten helyes srácokat. Belsőre pedig annyi hogy ne legyen nyomi és persze legyen meg a közös hang. Ennyire nehéz lenne? :/
2014. szept. 22. 19:21
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

# 15

imádom a visszahúzódó srácokat, szóval nekem a nyomi nem ebben merül ki. akik nálam annak számítanak, azok legtöbbször pont nagyszájúak, csak... nyomik. bénák. nem tudom hogy mondjam. :D

2014. szept. 22. 19:50
 22/30 A kérdező kommentje:

# 16

fooogjátok már fel, hogy itt nem a külsőre célzok >< persze olyanok is vannak, de legtöbbször személyiségre értem. ah istenem :D az olyanoktól meg hányingerem van, szóval köszönöm a nagy megmondást. :D

2014. szept. 22. 19:51
 23/30 A kérdező kommentje:

niki

nem tehetek arról ha valaki nem tetszik. könyörgök ne legyetek már álszentek >< persze ti összejönnétek egy olyannal, akitől a hideg kiráz titeket. fogjátok már fel hogy nem a menő csávókat akarom. fuh

2014. szept. 22. 19:53
 24/30 anonim ***** válasza:
Akkor ismerkedjünk nem mondom h visszahuzodó vagyok talán.. inkább csendes. Aztán kiderül h ha be akarnék vágódni nálad rámenősnek kéne lennem.. volt már ilyen. Gondolom 300 kmre laksz. :D 25
2014. szept. 22. 20:06
 25/30 anonim ***** válasza:
Sört szereted? :O
2014. szept. 22. 20:11
 26/30 anonim ***** válasza:

niki

nem tehetek arról ha valaki nem tetszik. könyörgök ne legyetek már álszentek >< persze ti összejönnétek egy olyannal, akitől a hideg kiráz titeket. fogjátok már fel hogy nem a menő csávókat akarom. fuh

Nem vagyok álszent, és nyomit irtál, nem olyat, akitöl a hideg is kiráz.

Bár, ha ennyire taszit, akkor miért érdekel annyira, hogy témát nyiss róla? -,- LoL

2014. szept. 22. 20:18
 27/30 anonim ***** válasza:
nem olvastam vegig de fake kur va vagy, csak te ingyen tolod
2014. szept. 22. 21:14
 28/30 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy valaki nem tetszik, nem lesz rögtön nyomi!
2014. szept. 22. 21:25
 29/30 anonim ***** válasza:
gondolom te is egy személyiségre nullla, unalmas majmolós, üres, felszínes tini csaj vagy, na ezért csak a tested kell nekünk, fiúknak, mint más csajokéból is!;)
2014. szept. 22. 21:35
 30/30 anonim válasza:
Talán azok a "tényleg csúnya" lányok szerethető személyiséggel rendelkeznek... azt kéne beszerezni először
2015. szept. 28. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!