Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a tini...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a tini srácok 90%-a csak szexre megy (velem), a maradék kisebbség pedig nyomi?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. A fiúk jó csajnak tartanak, nem akarok egoista lenni, sőt, de nagyon sok srácnak bejövök. Viszont aki kinéz valahogy, meg nem egy - már elnézést - béna gyerek, az csak és kizárólag dugásra megy, (persze etetnek hogy ők kapcsolatot akarnak, aztán persze...) aki pedig nem és komolyan akarja velem, azokra hadd ne mondjak jelzőt. De ebben az a kiakasztó, hogy a tényleg csúnya lányoknak van komoly kapcsolatuk egész helyes és aranyos, rendes srácokkal, nekem meg ez jut? :/ Nem hisztizni akarok, hanem csak érdekelne a dolgok miértje. Nem öltözök r#bancosan, sőt, nem nézek ki úgy, nem viselkedek úgy. Arról sincs szó, hogy nem vállalnának fel barátnőjükként mert ahhoz nem vagyok elég jó nekik, mert (oké, egómanó de na :D) tényleg jó csajnak tartanak a fiúk. De akkor meg ez mi? Sosem lesz már egy olyan srác az utamban, aki nem egy lyukként tekintene rám? Igazán nem kérek sokat. Külsőre átlagos legyen, nem is szeretem a kifejezetten helyes srácokat. Belsőre pedig annyi hogy ne legyen nyomi és persze legyen meg a közös hang. Ennyire nehéz lenne? :/
2014. szept. 22. 19:21
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
lehet, hogy úgy fogalmaztam, bocsánat. de ha megismernétek tényleg tudnátok, hogy éppen ellenkezőleg vélekedek magamról. én csak tényeket írtam.
2014. szept. 22. 19:28
 12/30 anonim ***** válasza:
Kicsinek tűnő de nagy elvárásaid vannak. Ne elvárásod legyen, hanem keress. És hidd el fogsz is találni de ne így hogy kikötéseid vannak mert igy csak a hibákat fogod keresni a másikban és sose lesz olyan aki neked jó!
2014. szept. 22. 19:28
 13/30 A kérdező kommentje:
jó, egy ilyen kérdésnél nyilván nem azt fogom fejtegetni, hogy hanyasom lett matekból :D a fiúknál úgyszintén
2014. szept. 22. 19:29
 14/30 A kérdező kommentje:
keresek, de elvárások mindenkiben vannak :D
2014. szept. 22. 19:29
 15/30 anonim ***** válasza:
engem is az összes lány az osztályból "nyominak" gondolt, csak mert visszahúzódó voltam, és mert nem kerestem a balhékat... Azóta is több 2-3 éves kapcsolataim voltak.. Kicsit nőjél fel..
2014. szept. 22. 19:30
 16/30 anonim ***** válasza:
a kérdés alapján a pasik tényleg csak lyukat látnak rajtad, egy feneketlen sötét lyukat :) de tényleg "nyomik"? már ne haragudj de a szépség relatív neked pedig biztos a barom izmos fűszál sweg yolo gyerekek kellenek.., szerintem gondolkodj picit azon amit írtam ;)
2014. szept. 22. 19:32
 17/30 anonim ***** válasza:
Annyira szeretem, hogy minden ilyen kérdéshez kell ez a nevetséges, szinte már kötelező álszenteskedés...
2014. szept. 22. 19:34
 18/30 anonim ***** válasza:

Hát ja itt mindenki közvetlen válaszokat ad ami igaz is bár nem olvastam mind de gondolom...

A lényeg hogy az generációról generációra egyre jobban így fog menni ez egy jó alaposan, sok évre előre megtervezett dolog. Terelgetik befolyásolják a kulturális fejlődést... . A lényeg h szétszedjék az emberi kapcsolatokat. Elidegenitsék az embereket egymástól. Ez elég jól megy mivel ez emberek tudatlanul is gerjesztik ezt nem kell segitség hozzá csak el kell indítani. Így is elég ellenségesek az emberek. A végén egyedülálló siránkózó emberek sokasága marad EGYEDÜL, és aki egydül van azt könnyen be lehet irányítani.

2014. szept. 22. 19:42
 19/30 anonim ***** válasza:
na ezt jól megírtam XD
2014. szept. 22. 19:43
 20/30 anonim ***** válasza:

Aki nyomi, az lehet öszintén szeretne és boldogságot adna.

A menö fiú meg megcsalna, fájdalmat és csalódást okozna.

Amúgy honnan tudod a nyomi fiú milyen lesz késöbb? Akkor, amikor lehet már te lennél esélytelen nála? És honnan tudod, a most menö fiú milyen lenne és mit érne el az életbe?

Irtó gáz szerintem, ha ennyire a felszines dolgok alapján dönt valaki, de tedd azt és csalódj jó sokat.

Talán tanulsz belöle.

2014. szept. 22. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!