Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írnátok nekem légyszi valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok nekem légyszi valamit ami jobb kedvre deríthetne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nincs kedve valakinek csak egy rövid üzenetet írnia?

Szörnyű szerelmi csalódás után állok és csak szeretnék valamit, ami visszahozza az életkedvem.

Elég csak egy mondat, de megpróbálok hamar válaszolni...

Előre is köszönöm a segítséget!

U.i.: Magáról a csalódásról nincs sok kedvem beszélni. Csak egy kis időre el akarom felejteni...

2014. szept. 22. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Pacsi... nalam is ez a helyzet.....
2014. szept. 22. 17:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Pacsi... :/ Őszinte részvétem...
2014. szept. 22. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:

keerdező lány vagy?

egyes te ? fiú?

nem mindegy a levél szempontjából :-o :-) :-D

2014. szept. 22. 17:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi hogy írtatok! Nagyon jól esik... Megpróbálok mindenkinek minél hamarabb válszolni.

17/L

2014. szept. 22. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát minden percben eltellik 60 másodperc, afrikában a hyerekek éhenhalnak, igazából semmi jó nincs ebben a rohadt életben
2014. szept. 22. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Reszvetem,nem erdemel meg sz so szerinr atba*ott..jobat erdemelsz..:P pasik jonnek mennek..:) De az igazit majd kicsit kesobb talalod meg:) mos 14-19 kozt vagy majd a z igaz szerelem 22 eletevednel koszon be amikor mar felnott leszel es nem osztod meg mindenkivel szerelmi banatod:) En egyetemista vagyok a PPK-N tanulok ugyhogy onnan tudom,hogy lany vagy:) most nehez de igy alakult!Tanuljj!!Es ha pasizol nyugodtan,de alaposan nezd meg..udv:Dr.X.Y egyetemista,klinikai szakpszichologus -jelolt,csaladteareputa:)
2014. szept. 22. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Vicces, már-már szánalmas, hogy még egy ilyen kérdésnél is betámadnak az ismerkedősök (lsd. 3. válaszadó)

Amúgy örülj annak, hogy van tető a fejed felett, van családod ki szeret, van mit enned stb.. ezeket sokan természetesnek veszik és nem tudják kellően megbecsülni, pedig sokan vannak, akiknek ilyen "alap" dolgok nem adattak meg..

2014. szept. 22. 17:32
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves #5!

Hát igen... És még hossza tudnám sorolni az élet rossz oldalait. Valóban nem egy tündérmese :/ A mi sztorink sem volt az ezzel a fiúval.

Kedves Dr. XY!

Lehet hogy van benne valami... Az igazit lehet, hogy később találom majd meg, de ez volt az Igazi szerelem. Ennél 100% hogy már nem lehetek szerelmesebb. Igen, vitatkozhatnánk róla, de tudom, hogy miről beszélek. Viszont sajnos ennyi volt. Már ezerszer megpróbáltuk helyrehozni, mert éreztük hogy érdemes megjavítani, de mindig megbotlunk. Azt hiszem most már tényleg vége :( Csak elég nehéz elviselni a tényt.

Kedves #7!

Valóban hálás vagyok ezekért a dolgokért, és meg is becsülöm. Szerencsés vagyok ilyen helyzetben, tudom. Csak egy kicsi darab esett kis a szívemből :/

2014. szept. 22. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!