Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít a barátomban ez? Lenn!
Volt ilyen pasim nekem is régen. Majd te is rájössz, hogy efféle gyökerekkel nem kell foglalkozni.
Ne legyél már ilyen női papucs! Ha a pasinak kellesz, akkor teperni fog utánad. Nem igaz, hogy nem tudod neki azt mondani, hogy ma nem beszélünk,mert nem érek rá és kész. Ez a te hibád.
A szabad idejében pedig eszébe kéne jusson, milyen volt neki a gimi. Érezhetne egy kis empátiát.
szerintem neki nem való. áldozatokat hozok érte, kompromisszumokat kötök vele, de ő nem képes együtt működni.
Én miért tudok érte, egy 10 perc telefonálásért áldozatokat hozni? Ő miért nem? Miért nem mondja azt, hogy akkor inkább egy órával korábban megy edzeni, ergo egy órával korábban haza is ér, így tudnánk este telefonálni? Bezzeg tőlem meg elvárja h áldozatokat hozzak.... vagyis részemről ez TERMÉSZETES
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!