Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a feleségének, hogy másfél éve én vagyok a férje szeretője?
Kérdező, tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy nem magadnak ártassz a legtöbbet, amikor más kárára teszel.
Hát helyezd a saját javad előtérbe, ha így tetszik, és pont azért ne ronts a helyzeten! Hidd el, hogy magadnak is ártassz. Inkább Imádkozz érte, hogy meggyógyuljon a beteges, kicsapongó életviteléből, és a családjáért, hogy egyben maradjon és minél kisebb sebződéssel túlélje azokat a kis kalandokat, amikben többek közt te is részt vettél.
„Minden ember magát helyezi a legelőre, azt teszi ami neki jó, nem azt ami másnak.“ Ezt te írtad kedves Kérdező! Aztán meg a felség és a gyerek érdekire hivatkozva érvelsz.
Mindegy mit mondunk, folytasd csak tovább korábbi életviteled, aztán 5 év múlva írhatsz újra a gyakorira „30 éves vagyok nincs családom, se gyerekem, mert nincs normális pasi” címmel. 32F
"Minden ember magát helyezi a legelőre, azt teszi ami neki jó, nem azt ami másnak."
Ha szerinted ez így mindig rendben van, te ezt teszed, mert nem vagy álszent, akkor nem kéne tudni azt is elfogadnod, hogy az a férfi is épp csak ezt tette?
Amikor az volt jó neki, hogy veled csalta a feleségét, akkor azt tette, amikor az volt jó neki, hogy más nőkkel volt szexuális kapcsolat a feleségén és rajtad kívül, akkor meg azt tette.
Nem tett egyebet, mint az általad megfogalmazott életfilozófia szerint élt.
Ha szerinted részedről helyes, vagy legalábbis elfogadható, miért ne lenne az az ő részéről is?
A részéről nem az, akkor veled mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!