Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a feleségének, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a feleségének, hogy másfél éve én vagyok a férje szeretője?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves gyerekük, miatta vagyok bizonytalan, de az apja iszonyúan megalázott, sőt mint kiderült engem is "megcsalt" swingerklubbokban/itt-ott. Másfél évig voltam vele, a napokban betelt a pohár, az utcán mentünk, és már zokogtam, de őt csak az érdekelte, mikor megyünk már tovább.
2014. szept. 22. 12:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy nem magadnak ártassz a legtöbbet, amikor más kárára teszel.

Hát helyezd a saját javad előtérbe, ha így tetszik, és pont azért ne ronts a helyzeten! Hidd el, hogy magadnak is ártassz. Inkább Imádkozz érte, hogy meggyógyuljon a beteges, kicsapongó életviteléből, és a családjáért, hogy egyben maradjon és minél kisebb sebződéssel túlélje azokat a kis kalandokat, amikben többek közt te is részt vettél.

2014. szept. 22. 13:46
 22/25 A kérdező kommentje:
Mivel én hagytam el, nem ő engem, ezért attól is félek, meddig bírom nélküle, hogy meddig bírom ki, hogy ne hívjam fel hogy folytassuk.. Nem tudom úgy lezárni ha tudom, hogy az ő részéről bármikor folytathatnánk.. mókuskerékben érzem magam
2014. szept. 22. 14:18
 23/25 Tevenguru válasza:

„Minden ember magát helyezi a legelőre, azt teszi ami neki jó, nem azt ami másnak.“ Ezt te írtad kedves Kérdező! Aztán meg a felség és a gyerek érdekire hivatkozva érvelsz.

Mindegy mit mondunk, folytasd csak tovább korábbi életviteled, aztán 5 év múlva írhatsz újra a gyakorira „30 éves vagyok nincs családom, se gyerekem, mert nincs normális pasi” címmel. 32F

2014. szept. 22. 14:56
 24/25 anonim ***** válasza:
mondd el!
2014. szept. 22. 15:54
 25/25 anonim ***** válasza:

"Minden ember magát helyezi a legelőre, azt teszi ami neki jó, nem azt ami másnak."

Ha szerinted ez így mindig rendben van, te ezt teszed, mert nem vagy álszent, akkor nem kéne tudni azt is elfogadnod, hogy az a férfi is épp csak ezt tette?

Amikor az volt jó neki, hogy veled csalta a feleségét, akkor azt tette, amikor az volt jó neki, hogy más nőkkel volt szexuális kapcsolat a feleségén és rajtad kívül, akkor meg azt tette.

Nem tett egyebet, mint az általad megfogalmazott életfilozófia szerint élt.

Ha szerinted részedről helyes, vagy legalábbis elfogadható, miért ne lenne az az ő részéről is?

A részéről nem az, akkor veled mi a helyzet?

2014. szept. 22. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!