Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet árulkodó jel, hogy lefeküdt valakivel a barátnőm?
Veronikához csatlakozva! Feltalálták a tisztasági betétet!
Amit meg te művelsz! Hát! Nem kommentálom inkább!
Többen is említettétek, hogy szagolgassa a bugyiját, ezt most így komolyan gondoljátok? Tényleg?
Aztán majd mikor egy lány felteszi a kérdést az oldalon, mondván rajtakapta a a barátját ahogy a bugyiját szaglássza, már kórusban mondjátok majd perverznek. :-)
Hat szerintem ha delutan megjon a baratnod es nem tudod hol volt, majd elmegy nem tudod hova, akkor mar eleg nagy baj van. A hutlenseget nem egy bugyibol fogod kideriteni, mas jek utan kell nezned: tavolsagtarto viselkedes, veszekedes provokalasa, gyakori magyarazat nelkuli eltunesek/egyedullet, telefon es szamitogep koruli titkolozas, szexualis szokasok megvaltozasa, stb. Ha ezekbol tobb megvan, akkor valoszinuleg megcsal, es erdemes bizonyitekot szerezned (uzenetek elolvasasa, kovetes). Beszelni vele nem erdemes, ha megcsal letagadja, ha nem, akkor pedig megharagszik amiert bizalmatlan vagy vele.
Forras: tapasztalat
25F
11:35 vagyok, most olvastam, amit irtal fentebb, hogy masik srac, meg megvaltozott viselkedes.
Nagyon sajnalom, de ezek alapjan 100% hogy megcsalt, es mivel beszeltel vele rola, nagyon fog figyelni, hogy titkolozzon, igy valoszinuleg soha nem fogod megtudni, hogy pontosan mi tortent.
Az ember soha nem hiszi el, hogy vele tortenik meg, mert annyira bizunk a masikban, de sajnos ilyen az elet.
Javaslom, hogy pakold ossze a cuccaidat, torold az osszes elerhetoseget, blokkold az emailjet/facebookjat, es soha tobbet ne lasd vagy beszelj vele. Az erzelmi okokon tun akar egy nemi betegseget is elkaphatsz, mivel a leirtak alapjan nem is vedekeztek gumival.
Ha most lelepsz ilyen hideg modon, megtartod a becsuleted, es oneki igy tudod a legnagyobb fajdalmat okozni hosszu tavon. Sajnalom, de fel a fejjel!
Háááááááááát... A hónap bizonyos 1-2 napján nekem is mindig olyan a bugyim mintha ondó lenne..... Plusz ahogy valaki írta, ha nekem sperma lenne a bugyimon, inkább eldugnám, nem hagynám szem előtt.
Az már inkább furcsa hogy szó nélkül elmegy otthonról. Érdekes kapcsolatotok lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!