Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány vallhat szerelmet egy fiúnak?
Ha tetszik neked, és szeretnél vele összejönni, akkor nyugodtan kezdeményezz.
Ez egy hülye társadalmi beidegződés, hogy a sarokban kéne ücsörögnötök és reménykedni.
Aztán jön a sírás, amiért a fiú nem gondolatolvasó és már túl késő, mást választ.
Nemi egyenjogúság van, szóval attól, hogy teljesen véletlenül lánynak születtél, még lehetsz te az első kettőtök közül, aki megszólítja a másikat beszél az érzéseiről.
Egyébként is, semmi sem hullik ölbe.Ha nem szólsz semmit neki, csak mert ő a fiú, akkor számíthatsz arra is, hogy talál magának másik lányt helyetted.HA kell neked, akkor tegyél érte, hogy úgy is legyen.A várakozás ilyenkor nem hoz sikert.
Nyugodtan vallhat, én is így tettem és össze is jött a dolog. Ha meg nem jött volna, akkor se történt volna semmi, túltettem volna magamat rajta gondolom, erre is számítottam, hogy vissza is utasíthat a másik.
Ha akarsz valamit akkor tegyél érte, csendben várakozással sokra nem fogsz jutni, nem csak fiúk terén hanem úgy általában az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!