Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha szerelmet vallana nektek egy lány? 20l
Nyilván nem érne váratlanul, hogy a huszadik jól sikerült randi és negyedik együtt töltött éjszaka után szerelmet vall a lány.
Ha csak úgy ismeretlenül rajongásból teszi, hülyének nézem és gyermetegnek.
Ha kölcsönös, akkor ott kő kövön nem maradna. Mondjuk ha érzek iránta valamit, akkor már előtte próbálkozom.
Ha nem kölcsönös, akkor azt csinálnám amit a lányok szoktak ilyen helyzetben.
a jelenlegi állás szerint,mivel csak olyan csajokkal beszélek és tartom a kapcsolatot akik bejönnek ezért örülnék neki és megbeszélnénk a dolgot :)
ha egy olyan csaj lenne aki nem jön be,hát az már nehezebb ügy,de vele is meg lehetne beszélni szerintem
Csálkoznék, hogy vannak még "tökös" csajok.
Aztán mindenképp randiznék vele, hogy megismerjem, és ha belül megfelel, akkor járnék vele.
de elég nehéz természetem van, szóval nem hinném, hogy valaha csak úgy valaki belém szeret.
Gyakorlatilag már leírták előttem a lényeget.
- Ha szimpatikus és tetszik a lány, akkor ott kő kövön nem marad :)
- Ha nem tetszik csak haverként kezelem, akkro max annyit mondok h bocs de köztünk ez nem fog menni.
Ha nem közömbös/tetszik/már_Beleszerettem: örülnék, fülig érne a szám és igyekeznék jobban megismerni.
Ha közömbös, de szimpatikus: megismerkednék vele és kiderülne, hogy lehet-e belőle komoly.
Ha közömbös, de antipatikus: megmondanám, hogy ne haragudj, de nem vagy az esetem.
Utóbbira volt már példa amúgy. Bepróbálkozott nálam egy 17 éves lány, akiről tudtam, hogy nagyon hülyén viselkedik. Amúgy szép lány volt, külsőre tetszett volna, de visszataszító volt a személyisége. Elutasítottam.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!