Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan fiúk akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan fiúk akik szeretik a yaoit? :3

Figyelt kérdés

2014. szept. 21. 00:51
 1/7 anju válasza:
69%
Igen. Izgat.
2014. szept. 21. 02:07
 2/7 anonim válasza:
72%
Valószinűleg egyenes hajlamú fiúk/férfik nem néznek. Nekem még sose jött a kényszer, hogy yaoi-t nézzek. De hát kinek a pap kinek a paplan.
2014. szept. 21. 08:22
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Második :D

Ismerek olyat, akinek 4 éve van barátnője, heteroszexuális és nézett már yaoit (yaoi animét).

Ahogy a lányok is nézhetnek yurit.

Ez nem egyenlő azzal, hogy az azonos neműekhez vonzódik.

A yuri célközönsége például elsősorban fiatal lányok.

De a lényeg, hogy nem lesz egyértelmű. Nemcsak ferde hajlamú férfiak néznek yaoit:)

Kérdező, kérdésedre válaszolva igen, vannak gondolom itt is és máshol is.

2014. szept. 21. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
az mi?
2014. szept. 21. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, viszont nemrég elkezdtem nézni egyet (Boku no Pico). Lényegében ha nem lenne az a bizonyos malgraph-os plecsni/kihívás, tuti nem néztem volna egyet sem.
2014. szept. 26. 16:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is fiú vagyok,a Boku no Pico-t nem kedvelem o_o
2014. szept. 29. 22:35
 7/7 anonim válasza:

Kedves harmadik válaszoló.

Mint említettem kinek a pap kinek a paplan. Én nem fogom azt megszabni, hogy mit nézz. Vagy, hogy melyik nemet szeresd. Csinálj azt amit jónak látsz.

2014. okt. 5. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!