Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl vastag a fenekem/combom a vékony derekamhoz képest? Szerintem aránytalan. [KÉP]
Honnan tudjátok, hogy nem teszek érte semmit?
Sportolok, és raadasul nemcsak az alakom miatt, hanem az egészségem miatt... Erős szív, jó állóképesség stb. Nekem ez fontos :)
Nyár eleje óta meg plane odafigyelek a mozgásra.. A táncot kiegészítem futással, biciklizessel. Ha rossz ido van, bent erositek. Illetve télen konditerem van tervben, ha fagyok lesznek..
amugy a biciklizes nagyon erositi a labakat,es combosit is.Tehat ha "fogyni" vagy vekonyodni szeretnel,akkor valami olyan mozgas format vegezz,ami energia forraskent az izmokhoz fordul,es szep lassan csokkeni fog az izom mennyiseg...mert szerintem nem vagy zsiros..
viszont ha a teremben sulyzos edzeseket fogsz majd kivitelezni,az meg jobban "novelni"fog..
hát ez komolyan mondom hülye:)
a bringázás izmosít?
a kemény terheléstől-olyan súllyal végzett ismétlések guggolások,amiből max 12 megy-és a kalória pluszba rakott étrendtől tudna izmosodni.
ha kalória mínuszban végzi ugyanezt,vagyis diétában,akkor tudna fogyni.
a kérdezőnek meg nem az a baja,hogy izmos meg ilyenek.
hanem az,hogy a korosztályához képest formás,nőies és bámulják egész nap a kerek se-ggét.
mivel a belső érzelemvilága még egy gyereké,ezért nem tudja kezelni azt,hogy szexuális vágyakozással méregetik egész nap...valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!