Normális hogy vékony és aránytalan?
Van egy 12 hetes lány boxerem és szegényke elég vékony a lábai meg hosszúak, pedig egy nap 4-5 alkalommal is kap enni csak hiperaktív és le is mozogja :) Tudom hogy folyamatosan nő és azért ilyen még, csak egyik ismerősömnek azért nem kellett senkinek a kiskutyája mert 4 hónaposan is aránytalan volt.Remélem hogy nincs baj, most voltunk dokinál is és nem mondott rá semmit.
Amúgy ti milyen vitaminokat adtok a kutyitoknak?
Szerintem normális.
Legalább is uncsim boxere is olyan volt :) És ő is kapott napi 4x enni :)
Azóta szépen kikupálódott :)
köszi a válaszokat!
Csak azért kérdeztem,mert én meg panzi csonterősítőt vettem csak ez meg lehet gagyi és nem ér semmit...:S
Mutatsz róla képet?*.*
A kedvenc fajtám>.<
Ne aggódj, én tenyésztem a fajtát, és ilyenkor minidg kiakadtam a sajátjaimon,hogy milyen kis suták, kis őzek!
Fenekük fentebb mint a fejük,kajlák.
Eleve elég sokáig fejlődnek 1éves korig nőlnek,és utána jön a szélesedés időszak,pl a szuka két éves korára éri el a végleges méreteit.
Nincs gond vele, a lényeg h prémium jó minőségű tápot egyen, és akkor vitamin se kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!