Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a lángoló szerelmet elmulasztani?
Figyelt kérdés
Az idő nem segít,de szakítottunk évek óta ezt érzem. Egyszerűen megőrülök ha hallom az édes hangját, folyton dugnék vele. Ha meglátom jobb lesz a kedvem. Már voltunk együtt jó sok évet minimum enyhülni kellett volna ennek nem?2014. szept. 20. 22:12
11/15 anonim válasza:
Pedig a legjobban az segítene, ha találnál olyat akivel összeilletek. Az nem segít, ha nem csak, hogy nem kerülöd el az exed de még keresed is a társaságát.
12/15 A kérdező kommentje:
próbáltam mással is eljutottunk addig,hogy megfogta a kezem és megölelt még talán vonzódtam is hozzá.. de hiányzott a volt barátom..visszakönyörögte magát.
2014. szept. 20. 22:31
13/15 anonim válasza:
Ok, most elvesztettem a fonalat. Visszakönyörögte magát, aztán megint szétmentetek?
14/15 A kérdező kommentje:
hát ez bonyolult történet.. folyton ez megy,de legalább 20szor szakítottunk és jöttünk össze viszont mostmár 5 hónapja nem vagyunk együtt kivéve a szeretkezések..
2014. szept. 20. 22:35
15/15 anonim válasza:
Én itt feladom, ez a sztori tök kusza, ha van valami kérdésed inkább írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!