Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha szerelmet vallana a barátnőtöknek egy másik srác?
Esküvőnk előtt két nappal a felségemet felhívta egy hódolója, hogy ő szereti, és ne menjen férjhez, stb...
Én vettem fel. Ahogy felvettem, belesorolta ezt a telefonba egy szuszra, én meg beleröhögtem. Majd átadtam páromnak aki szintén.
Azóta nem hívta.
Péppé is verheted de akkor rendőrségi ügyed is lesz tehát ezt a megoldást nem javaslom rögtön az elején.
Bármit teszel arról tudjon a barátnőd nehogy a vísszafelé süljön el a dolog.
Barátnőd is letudja koptatni ha nyomatékosan elküldi a búsba a te támogatásoddal előben vagy telefonon.
Nagyon ember és szituáció függő a dolog. Kezdetnek ha legközelebb ír neki akkor te válaszolj... ja és valahogyan adjátok az ő barátnője tudtára, hogy mit művel a pasija.
Hát első fokozatban elbeszélgetnék vele. Elmondanám neki, hogy boldog párkapcsolatban van a barátnőm, és azzal, hogy nyomul rá, sem engem, sem őt nem tiszteli, a barátnőjét pedig egyenesen hátba szúrja.
Ha nem hagyja abba, akkor elbeszélgetnék a barátnőjével.
Aztán következő fokozatban a barátnőmmel elmennék hozzá, és ő mondaná el neki, hogy mi a helyzet. (Ami abból állna, hogy elmondaná neki, hogy milyen utolsó undok mocsok, amiért hűtlen a barátnőjéhez, és hogy várná ezek után, hogy bármi legyen közte és a barátnőm között, hiszen egy megbízhatatlan alak).
Ha mindezeket sem érti, akkor kortól függően rendőrségi feljelentés zaklatásért, vagy édesapával elbeszélgetés következne, vagy széles körű megszégyenítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!