Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fejeznétek be a mondatot? Amikor szerelmes vagyok.
Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 22:03
12/18 anonim válasza:
amikor szerelmes vagyok...örömmel húzom a lányt a f...omra! (lehet lepontozni engem is majmok:D)
13/18 anonim válasza:
Lepontózó szerelmes vagyok beléd már régóta
14/18 anonim válasza:
Amikor szerelmes vagyok, senki és semmi nem cseszheti el a boldogságom, mert alaposan megbosszulom.
15/18 anonim válasza:
"Amikor szerelmes vagyok, akkor hülye vagyok és vak és szerencsétlen és álmodozó és reménykedő és reménytelen és és..."
16/18 anonim válasza:
...akkor mindig eszembe jut, hogy az érzések megfoghatatlanok, tulajdonképpen nem is léteznek. Van rá mód persze, hogy kifejezzük őket, és így fizikai formát is ölthessenek, bár tudom, hogy ezt is leginkább ösztönből tesszük. Ez engem ugyan törődésre sarkall, de az aktuális partner nem feltétlenül érti a gondolatmenetem, pláne, hogy a nem létező érzelmeim mindig viszonzatlanok maradnak, és csak az ösztönök játszanak.
17/18 anonim válasza:
Ha szerelmes vagyok akkor már azért is egy ideg vagyok ha csak valamelyik rokona van a közelemben a lánynak! :/ amúgy ez t.k b.lfékség :S
18/18 anonim válasza:
Amikor szerelmes vagyok, majd szétrobban fa**om,
a levadászott p**át rojtosra ba**om!
Pumpál altestem, mint egy megvadult bika,
másnapra bedagad a hölgyike lika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!