Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok úgy, ha szerelmes vagyok, akkor nem tudok enni sem? Persze az az igazi kínlódós szerelem, , nem a happy
Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 00:25
2/4 A kérdező kommentje:
sorstárs. :(
2014. szept. 19. 00:55
3/4 anonim válasza:
Ha szerelmes vagyok nem bírok enni. Fogytam is pár kilót az elmúlt hetekben... Most épp nem jött be a számításom, szarul érzem magam és zabálok... :(
4/4 anonim válasza:
Ha szerelmes vagyok nem tudok enni, álladóan ő jár a fejemben, nem tudok aludni csak rá gondolok, a nevére kihagy a szívem, ha meglátom, majd' elájulok, szóval igen: ismerem ezt az érzést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!