Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év alatt 5 az azt jelenti, hogy átlagban 3 hónap után lefeküdtél velük. Ez persze lehetne rosszabb is, de a te korodban én így is könnyűvérűségnek tartom. És nem elítéllek miatta, csak jobbnak tartom a megfontoltabb kapcsolatépítést. Boldog voltál ezekkel a srácokkal? Tudtál nekik adni valami értékeset a testeden kívül? Mert ha nem, akkor lehet újra kéne gondolni a hozzáállásodat.
24F
Szerintem csak azért nem elítélendő, vagy "gáz" mert jártál azokkal a fiúkkal. Ha jársz valakivel mondjuk 2 hónapja, és megtörténik a dolog majd rá x hónapra szakít veled vagy te vele akkor elő fordulhat ilyen.
Eleve senki sem úgy áll neki szerintem, hogy nem, mert hát ha szakítunk.
Az megint más kérdés, hogy jó-e hogy ilyen korán kezd el valaki fiúzni és ennyire kell neki valaki, aki szereti. De itt ugyebár nem ez volt a kérdés.
Nem gáz.
És hogy később kit fog zavarni.... szerintem nem sok köze van, a jelen miatt, a személyiséged miatt, a felé irányuló hozzáállásod miatt szeressen valaki, ne azért, mert lefeküdtél x pasival vagy sem.
és ha gáz, mit csinálsz?
értelmes férfi úgyis tudja, milyen nőt akar, és hogy mennyi igaz abból amit az mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!