Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van nála esélyem?
Van egy lány, aki már egy ideje tetszik. Ő is tudja nagy valószínűséggel.. Viszont én nem vagyok az a menő csávó, aki minden csajt meg tud hódítani, nem vagyok túlzottan jó csajozó. Szinte minden nap találkozunk, sokat beszélgetünk. Ma burkoltan elhívott vásárolni, az egyik barátnője fel is hívta rá a figyelmem, hogy menjek vele. Elvileg ágynemű huzatot akart venni, de eljutottunk a fehérnemű osztályig. Ott nézegette őket és mutatott párat. Én az egyikre rá mutattam, hogy az neki jól állna és azt is vette meg.
A kérdésem az lenne, hogy akkor most lenne nála esélyem? Vagy ez minden napos, hogy egy lány egy fiút elhív vásárolni és az ő jelenlétében vásárol fehérneműt? Abból is kihívóbbat? Bocsánat, ha hülye a kérdés, de nincs túl sok tapasztalatom.
Hát ha a barátnője is felhívta rá a figyelmed hogy menj vele, akkor akarhat tőled valamit, mivel a jelekből ítélve a barátnője is próbál segíteni hogy összejöjjetek. Valszeg ő tudja hogy miként viszonyul hozzád a csaj.
Lehet hogy a lány is próbálkozik közelebb jutni hozzád azzal h elhívott vásárolni, főleg hogy fehérnemű vásárlásba is bevont. Nekem ezek alapján úgy tűnik hogy inkább összejönne veled és nem pedig barátzónában vagy.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!