Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi a véleményetek a tisztasági betétről?

Figyelt kérdés
Nem vágycsökkentő az, mikor lehúzzátok a nőről a bugyit és ott egy betét? Vagy benyúltok és nem csak az van ott, aminek lennie kell? Vagy hasonlókra gondolok. :)
2014. szept. 18. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:
lassan hatvan évesen még sosem botlottam bele a betétbe ... szóval nem
2014. szept. 18. 11:18
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, Én még soha nem találkoztam ilyennel. Vagy a lány ügyesen megszabadult tőle mire arra került a sor, vagy nem hordtak. Nem tudom. Az biztos felmerülne bennem a kérdés ha ott találnék és nem épp hófehér lenne, hogy egyáltalán lépjünk e tovább.
2014. szept. 18. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha csak nincs ilyen fétise valakinek, akkor bizony vágycsökkentő, még ha tulajdonképpen természetes is. Jobb, ha a lány időben gondol erre.
2014. szept. 18. 11:23
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Engem biztos lelohasztana... másrészt az sem izgatóbb, ha a tampont nekem kell kihúzni... szóval az ilyesmitől érdemes megszabadulni mire arra kerül a sor...
2014. szept. 18. 11:32
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Namost. Ha a lánynak megvan, akkor nem szexelek vele. Ha meg már régóta együtt vagyunk, akkor eleve hozzá vagyok szokva. Amúgy meg tampon is létezik.
2014. szept. 18. 11:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyik volt barátnőm hordott ilyen tangabetétet, de csak azért mert nem szerette ha olyan lesz a bugyija, szex előtt mindig kivette. Néha maradt fent neki ha esetleg ha hirtelen estünk egymásnak. Sosem zavart, igazából az érdekelt a legkevésbé hogy ott van-e vagy nincs!
2014. szept. 18. 11:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Csak jelzem, a tisztasági betét nem arra való, hogy ha megvan..Az az egészségügyi betét, és teljesen más kérdés.
2014. szept. 18. 11:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Ennyi finnyalovagot...

A nők még csak büdöset vécézni sem szoktak :D

Az én férjem sosem szólt semmit, ha meglátta. Nagy ügy....

2014. szept. 18. 11:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiak többsége nincs tisztában a finom különbségekkel:) (Én is férfi vagyok.)

Szóval a tisztasági betét az nem a punciban van, hanem a bugyira ragasztva, és nem csak menzesz alatt használjátok, igaz?

Én szeretem előjátékként bugyin keresztül simogatni a partneremet, ami a betéttel annyira nem működik. Látni sem túl vágykeltő. De ha gyorsan lekerül a bugyi, és nincs a látóteremben, akkor nincs gond.:)

2014. szept. 18. 12:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak, hogy tisztázzuk:

- tisztasági betétet akkor használunk, mikor NINCS meg (vagy max. az utolsó napokon, mikor kevés jön), ugyanis sokunknak minden nap van fehérfolyása, ami normális, csak ugyanúgy koszol

- eü. betétet (vastagabb jóval és nagyobb) és tampont pedig amikor MEGVAN

Nos, én ki szoktam venni, mikor hazaérek, mert zavar, meg sokkal tisztább érzés utána.

Viszont a mensi utolsó napjain mindig benn van, és olyankor előfordul, hogy a barátom úgy vetkőztet le. Ő szerencsére rugalmas és nem undorítják az ilyen dolgok, így le sem lohad pl. tőle.

2014. szept. 18. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!