Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a véleményetek a tisztasági betétről?
Ennyi finnyalovagot...
A nők még csak büdöset vécézni sem szoktak :D
Az én férjem sosem szólt semmit, ha meglátta. Nagy ügy....
Szerintem a férfiak többsége nincs tisztában a finom különbségekkel:) (Én is férfi vagyok.)
Szóval a tisztasági betét az nem a punciban van, hanem a bugyira ragasztva, és nem csak menzesz alatt használjátok, igaz?
Én szeretem előjátékként bugyin keresztül simogatni a partneremet, ami a betéttel annyira nem működik. Látni sem túl vágykeltő. De ha gyorsan lekerül a bugyi, és nincs a látóteremben, akkor nincs gond.:)
Csak, hogy tisztázzuk:
- tisztasági betétet akkor használunk, mikor NINCS meg (vagy max. az utolsó napokon, mikor kevés jön), ugyanis sokunknak minden nap van fehérfolyása, ami normális, csak ugyanúgy koszol
- eü. betétet (vastagabb jóval és nagyobb) és tampont pedig amikor MEGVAN
Nos, én ki szoktam venni, mikor hazaérek, mert zavar, meg sokkal tisztább érzés utána.
Viszont a mensi utolsó napjain mindig benn van, és olyankor előfordul, hogy a barátom úgy vetkőztet le. Ő szerencsére rugalmas és nem undorítják az ilyen dolgok, így le sem lohad pl. tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!