Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igen vagy nem? Részletek alul.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igen vagy nem? Részletek alul.

Figyelt kérdés

Igazából nem tudtam, hogy ez a kérdés milyen kategóriában sorolandó... Röviden a sztori: tavaly nov-ben ismerkedtünk meg neten keresztül, voltaképp napi szinten tartottuk a kapcsolatot, hol skype, hol viber, stb. Ő kint él Angliában, én itthon.

Amikor megismertem, akkor közölte, hogy neki nincs miért hazaköltöznie, mert nem tudna itthon megélni (csak érettségije van). Pár hónappal később volt olyan verzió, hogy hazajön, egyrészt miattam, másrészt meg elvégezné az újságírói sulit, mert Őt az érdekli. Ez kb. tavasszal volt.

Kb. egész évben készült haza, de úgy jött össze neki a pénz, végül júliusban volt itthon 18 napot. Ebből együtt voltunk 5 napot, 2x1-et és 1x3-at. Én úgy gondoltam, hogy minden szép és jó, és úgy ment vissza, hogy kb. 3 hónap még kint dolgozik, megszedi magát pénzzel, és utána hazaköltözik, majd költözzek fel hozzá Pestre (mert amúgy pesti).

Erre tegnap közli, hogy nem fog hazaköltözni, mert a tesója hazaköltözött júliusban és Ő se talált munkát, így biztos, hogy Ő sem fog. És hogy az egyetlen megoldás, hogy menjek ki utána külföldre.

Számomra ez azért nem tetszik, mert egyrészről most kezdtem el egy sulit, ami nyárnál hamarabb nem ér véget. Utána szerettem volna befejezni az egyetemet, de ugye újrajelentkezéssel már alá kell írni a röghöz kötést. Másrészről pedig úgy érzem, hogy én itthon mindent feladnék miatta, Ő viszont leginkább semmit.

5 napi "kapcsolatért" szerintem senki nem tudná felszámolni az egész életét, és senki nem hagyná itt az országot, max. akkor ha semmi lehetősége nincs itthon. De nekem terveim vannak/voltak.

Véleményt várok kedves Olvasó, esetlegesen tanácsot! Köszi :)

Ui.: bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett :D

2014. szept. 18. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem.
2014. szept. 18. 09:44
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

leírtad a lényeget: 5 napi "kapcsolatért" ő sem adja fel a biztosat a bizonytalanért

a megoldás a távkapcsolat ami idővel szépen elalszik, és mindketten gondolkodhattok új párban

3/9 anonim ***** válasza:
szerintem felejtsd el. ez nem kapcsolat.
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez az, hogy ő nem adná fel, de ő elvárja hogy te feladj miatta bármit.

Nem, nem szabad!

A volt barátom 10 hónapja van kinnt, nem jött haza állítása szerint nemis fog, csak hitegetett hogy majd jön. De ő azt akarná menjek ki hozzá, de persze ő se jönne miattam.;)

Az ilyen fiúk nem az igaziak nekünk! Jön majd más, aki megmutatja milyen egy igazi kapcsolat.

Ki kell várni, rá pedig ne várj és ne add fel a terveid, csak azért ne, mert ő sem tenné érted!

2014. szept. 18. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Addig, amíg te nem ítéled el azért, mert ő nem jön miattad vissza Pestre, addig nincs baj.

Akkor ugyanis egyenlőek az elvárások. Baj akkor lenne, ha felrónál neki olyat, amit te sem tennél meg.

2014. szept. 18. 10:26
 6/9 A kérdező kommentje:

Én nem ítélem el ezért. Megértem.

De szeretnék egy fajta kompromisszumot találni erre, már ha van...

Mert azt nem érzem igazán fair-nek, hogy én mindent, ő semmit.

2014. szept. 18. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem az furcsa, hogy érzelmekről egy szót sem írtál. Max. annyit, hogy minden szép és jó volt. Ez kevés. Úgy látszik, ő sem érez túl sokat veled kapcsolatban, és te sem ő iránta. Ez majd szép lassan elsorvad, vagy megmarad ilyen facebookos szinten.
2014. szept. 19. 19:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Számomra nagyon is fontos Ő, szerettem volna minél többet kihozni ebből a kapcsolatból, de ehhez Ő is kell... Ő meg csak azt bírja mondogatni, hogy Ő nem tud hazajönni... Mert minek jöjjön haza?!

Én úgy érzem,

2014. szept. 20. 09:22
 9/9 A kérdező kommentje:

hogy a számára nem vagyok fontos, mert ezt érezteti velem...

amikor eszébe jutok, akkor ír kb., én virrasztok miatta, hogy tudjunk beszélni, stb...

Amikor mondtam neki, hogy úgy érzem, hogy nem vagyok neki fontos, meg se próbált meggyőzni az ellenkezőjéről... az orra alá dörgöltem, annyit válaszolt rá, hogy ezt szóban akarta megtenni és nem írásban...

2014. szept. 20. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!