Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek? Részletek alul:

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Részletek alul:

Figyelt kérdés

Van egy lány, úgy volt, hogy járunk, az elején minden szépen alakult, 3x találkoztunk, aztán, a 3. találkozás óta minden megváltozott, először is amikor jött volna a 4. találkozás mondta, hogy nem jó mert egy fiú barátjával megy valahova (és nem, hogy nem ér rá, hanem így már azon a héten nincs kedve azt csinálni) aztán jött az, hogy nem nézi meg velem azt a filmet (amit ő ajánlott fel még a 3. találkozásnál) mert azzal a fiú barátjával nézi majd meg. Elején ez volt, most meg, egyáltalán nem hajlandó találkozni velem. De azt mondja akarna tőlem valamit, csak most nyáron még nem. Szerintem vár a srácra, de én ezt nem tolerálom.

1 kell a lány

2 velem ezt ne csinálja

hogy tudnám felhívni rá a figyelmet, anélkül, hogy elmenjen tőlem a kedve arra, hogy ha sokáig ez lesz baromira ellene fogok fordulni, és nem, hogy kapcsolatról szó nem lesz, de talán még barátságról, vagy sima kapcsolattartásról sem (tiltás, törlés) most lehet azt mondani, hogy ha tényleg szeretem nem írok ilyet. Tényleg szeretem, érdekel. De amit csinál, azt nem tolerálhatom, az elveim nem engedik. Szóval mit reagáljak?

2009. júl. 15. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:
tojd le, nála nem te vagy az első. sok a hal még a vízben hiddel, akik érdemesek is rá.
2009. júl. 15. 14:13
 2/8 A kérdező kommentje:
ja amúgy határozottan állítja, hogy a srác csak baráti, a srác meg nevetve írja nekem iwiwen (igen beszéltem vele), hogy nem akar semmit se a lánytól... és úgy látom igaza van...
2009. júl. 15. 14:14
 3/8 A kérdező kommentje:
és igen, ha magadra ismersz, én írtam a kérdést (nem a srác) és szeretlek
 4/8 A kérdező kommentje:

mm a srác, csak nem a srácnak szól, tehát én vagyok a srác, na hagyjuk tehát

Mi a véleményetek?

5/8 A kérdező kommentje:
igazad lehet...
2009. júl. 15. 14:15
 6/8 A kérdező kommentje:
eskü azon gondolkozok, hogy nagyon durván beégetem annál a haverjánál, mert fáj amit velem csinál... szerintem sokaknak ismerős az érzés.
2009. júl. 15. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Hagyd a francba a csajt. Van másik. Ha meg vár arra a másik srácra akkor hadd várjon. Fölösleges ez miatt saját magadat emészetened. Van még nő a világon, csak körbe kell nézni.

F/21

2009. júl. 15. 14:24
 8/8 A kérdező kommentje:
persze, csak 2 hónapig húzta a fejem, találkozgattunk, nehezen felejtem el
2009. júl. 15. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!