Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék harisnyás képet kérni névtelenűl Ask-on? Valami jó taktika kellene amivel meg tudnám győzni az adott leányzót.
Figyelt kérdés
Szóval! Van az a szituáció hogy kérek tőle képet és a következő történik: A:Névvel írj és kapsz B:Miért akarod látni a lábam? C:Na huzzál már innen! Valami olyan kérdés kéne amivel ki tudom ezeket a szituációkat kerülni!2014. szept. 17. 18:20
1/4 anonim válasza:
Nem fogod tudni elkerülni.. Megírod neki és meglátod mi lesz. Maximum azt mondja, írjál rá fészen és lehet szó a dologról..
Amúgy miért nem élőben nézed meg? :D
2/4 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti a nagy szerelmem topánkába és harisnyába jött múltkor suliba azóta bizgatja a fantáziám :D csak nem írhatok rá mert nem akarom minden esélyem elszarni nála :/
2014. szept. 17. 18:49
4/4 A kérdező kommentje:
Mert a haverjaim ott álltak körülöttem és akkor amikor jó szögből volt rálátás egyből oda gyült az összes span. És nem akartam beégni :/ Most milyen hülyén jött volna ki hogy becélzom erre valamelyik felordít hogy mit fényképezek... És oop ott a lebukás... Azt nem válalnám. De az osztálytársaim ha topánkába jöttek szinte mindegyikről tudtam lőni egy pár fotót. Csak az a szar hogy a lány nem osztálytársam és csak nagy ritkán kerültem a lábai közelébe :/ De az a pár perc is egy élmény volt
2014. szept. 18. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!