Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány mindent elront azzal, ha bevallja az érzéseit egy fiúnak?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy nincsenek együtt. És romantikus érzésekre gondolok2014. szept. 16. 20:22
2/9 anonim válasza:
Fifti fifti.
Ez mindig mind a 2 félnek rizikós. De egyszer meg kell tenni ha meg akarod tudni hányadán álltok.
3/9 anonim válasza:
Előbb a pasi mondja el,de ha nem vagytok együtt pláne hallgass!!
4/9 anonim válasza:
3-as butaságot beszél.
Miért lenne már kötelező a pasinak elmondania előbb???
Neki is ugyanúgy rosszul eshet és ő is ugyanúgy mindent elronthat azzal ha nem úgy alakul.
5/9 anonim válasza:
Kedves #4 !
Senki nem mondta,hogy kötelező,én csak leírtam a véleményem,jó pár év tapasztalattal a hátam mögött.Menj aludni,reggel suli;)
6/9 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen, főleg a mai világban, ahol elvileg egyenjogúság van, nem? Ha úgy érzed, hogy el kell mondanod, akkor mondd el, a többi úgyis kiderül. És így legalább tisztábban fogsz látni, nem húzódik az ügy a végtelenségig.
7/9 anonim válasza:
Kedves 5-ös, 32 éves nő vagyok, és 6 éve házas.
9/9 anonim válasza:
Akkor ennyi eszed van:) Biztos szőke vagy!Legalább szép?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!