Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utáljátok a tucatlányoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utáljátok a tucatlányokat? 17L

Figyelt kérdés
Nem érzem magam annak, de sokan szidjátok itt az ilyen lányokat, és lehet van benne valami. Egyszerűen tetszik ez a stílus, próbálom összegezni. 162 cm magas vagyok, 46 kg. Hosszú, derékig érő barna hajam van, egyenes (nem vasalom) Általában felül tussal kihúzom a szemem, szempillaspirált, és néha pirosítót használok. Szeretem a csőnadrágokat, minden fajtát, sima fekete, fehér vagy kék, de imádom a virágmintát és a cicanadrágokat is szívesen hordok. Van pár dzsekim, bőr, farmer, néha rá szoktam kötni a derekamra, mert szerintem úgy jól néz ki. Szeretem az órákat is,van egy fehér, és egy arany színű, ezeket váltogatom A mellemet nem szoktam sosem kitenni, amúgy sem nagy, push upot pedig nem szeretek hordani. Magassarkút ugyan csak nem szoktam, általában airmaxe (fekete vagy fehér) ill converse van rajtam. Szoknyákat kedvelem, A vonalú, vagy a kicsit simulósabb is bejön, de nem az a nagyon rövid. Nos, nagyjából ennyi amit tudni kell Ha elhaladok pl egy csapat punk vagy rocker mellett egyből kapom a megjegyzéseket, hogy divatbaba, plázacicu, vagy durvábbak... stb. Nekem semmi bajom az ő stílusukkal, sőt kifejezetten tetszik, nagyrészt én is rockot hallgatok. (Nirvana, BFMV, Skillet, Rammsten, és sok más bandát szeretek még, magyar alter együttesek...stb) Nem cigizem, nem iszon, egy barátom volt eddig, akivel most is együtt vagyok. Nem jönnek be a páwák, de nem utálkozom, én mindenkit elfogadok, nincs bajom senkivel, mindenkihez kedveseb állok hozzá. Egyszerűen zavar, hogy egy stílus alapján itélnek meg valakit, holott lehet, hogy közben tök normális. Engem is nagyon sok dolog érdekel, imádom a csillagászatot, a II. világháborút, 3 nyelven beszélek, sokat olvasok, de inkább nem merek szólni semmit, mert úgy is csak a lehurrogást kapom pl az osztályban, így kb hagyom, hogy azt higyjék, hogy hülye vagyok, pedig közben rengetegszer tudnék megcáfolni egy-egy nagyokos osztálytársam állítását.
2014. szept. 16. 17:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ja, minek görcsölsz, hogy kinek tetszel meg kinek nem. A zsák a foltját úgyis megtalálja... :D
2014. szept. 16. 18:14
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem a ruháról van szó, hanem arról, hogy te bemész egy boltba, felveszed a cuccokat, amiket kiraknak, ugyanúgy, ahogy egy katalógusban láttad, fantázia nélkül, és azt feltételezik, hogy a gondolkodásod is ugyanilyen egyszerűen működik, azaz, hogy buta vagy. A buta embert meg ki szereti? Tudom, a politikusok...
2014. szept. 16. 18:14
 23/29 anonim ***** válasza:

én nem utálom a tucatlányokat, viszont lenézem, unalmasnak tartom őket. semmi egyéniség nincs abban, hogy tetszik egy divatirányzat (nem nevezném stílusnak), ésegy az egyben lemásolod. olyasmiket veszel meg, amit minden második ember is. amúgy airmax, nem airmaxe. ha tetszik valami, én is megveszem, de olyasmikkel keverem felvéve, amit biztosan nem látok viszont senkin az utcán, esetleg megveszem belőle a legkülönlegesebb darabot (akár színre, fazonra, mintára). amúgy az utálat főleg a sztereotípiákból származik, mivelezek a tucatlányok buták, kurv.ásak, mindenkinek beszólnak aki más, idegesítően vihognak,és jobbnak gondolják magukat. ennyi lenne,és no offense :)

18L

2014. szept. 16. 18:17
 24/29 anonim ***** válasza:
Manapság amúgy már elég nehéz egyedinek lenni, mert azok a cuccok, amik régebben tipikus rocker/alter cuccok voltak, mint a bakancs, a szegecsek, a hátitáska, mára már mainstream lett, beépült. Így hát könnyű összetéveszteni egy vérbeli alterost egy olyannal, akin virít a hippitáska, de amúgy David Guettát hallgat és nem ismeri a Szputnyik shop fogalmát. Ezért sem kedvelem a tucatlányokat. A hozzád hasonlók sokszor felveszik ezt a király stílust (így már nem is király :( ), csak mert azt látták a Berskhában. A rockerek meg várják már, hogy mikor találod meg a Tally Weijlben a Martens bakancsuk olcsó és virágmintás változatát.
2014. szept. 16. 18:20
 25/29 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy airmax, csak véleltlenül elírtam, mert telefonról írok,és megszalad az ujjam. Na igen, a másik a lenézés. Gyűlölöm ezt,ha valaki lenézi a másikat, akár azért, mert mondjuk gazdagabb nála, vagy mert szegényebb, mint a két oldalról gusztustalan. Van barátom egyébként, írtam is a leírásban, csak a többi ember véleménye zavar, mert nekem ez fontos.
2014. szept. 16. 18:48
 26/29 anonim ***** válasza:

#24 sajna a szputnyik, retrock, stb. is mainstream lett

:(( pedig 3-4 éve még azt sem tudták mi fán terem az alter. még jó, hogy a jajcica túleldugott helyen van,nem találják meg a p1csák :D

amúgy én sem tucat, sem rocker nem vagyok, mégis van airmax-em és martens-em is évek óta :D

2014. szept. 16. 18:54
 27/29 anonim ***** válasza:
te csak külsőleg nézel ki ezek szerint úgy, mint a többiek, és megbélyegeznek, pedig normális lány lehetsz. szerencsés fiúd lesz :)
2014. szept. 16. 18:55
 28/29 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy az összes ilyen "tucatlány" pont ugyanazt mondja, mint te, hogy őőő nem iss olyaaan áááám... :D
2014. szept. 16. 19:03
 29/29 anonim ***** válasza:
#26 Szomorú hír.
2014. szept. 16. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!