Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utáljátok a tucatlányokat? 17L
én nem utálom a tucatlányokat, viszont lenézem, unalmasnak tartom őket. semmi egyéniség nincs abban, hogy tetszik egy divatirányzat (nem nevezném stílusnak), ésegy az egyben lemásolod. olyasmiket veszel meg, amit minden második ember is. amúgy airmax, nem airmaxe. ha tetszik valami, én is megveszem, de olyasmikkel keverem felvéve, amit biztosan nem látok viszont senkin az utcán, esetleg megveszem belőle a legkülönlegesebb darabot (akár színre, fazonra, mintára). amúgy az utálat főleg a sztereotípiákból származik, mivelezek a tucatlányok buták, kurv.ásak, mindenkinek beszólnak aki más, idegesítően vihognak,és jobbnak gondolják magukat. ennyi lenne,és no offense :)
18L
#24 sajna a szputnyik, retrock, stb. is mainstream lett
:(( pedig 3-4 éve még azt sem tudták mi fán terem az alter. még jó, hogy a jajcica túleldugott helyen van,nem találják meg a p1csák :D
amúgy én sem tucat, sem rocker nem vagyok, mégis van airmax-em és martens-em is évek óta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!