Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utáljátok a tucatlányokat? 17L
Nem utálom őket, mert hát nem tettek ellenem semmit. Csak simán nem értem, hogy miért jó az, hogy mész az iskola folyosóján és szembe jön veled négy klónod egymás mellett.
Ha jól értem, most leírod, hogy te nem vagy olyan, mint a többi, ez mind szép és jó, de tudod a külső az első benyomás, akár felszínes akár nem, a külső lényeges. Ha valaki egyedibben öltözködik, azon azt látja a környezete, hogy egyedibb ember lehet. Az Airmaxodból nem látjuk, hogy szereted a második világháborút, abból csak azt látjuk, hogy a szüleid gazdagok, te meg divatcica vagy, akiben semmi különleges nincs, csak egy a sok cicagatyás csaj közül. Ezért szóltak be a rockerek neked. Ezzel nem megsérteni akarlak (mert egyébként kifejezetten szimpatikus ez a csillagászat meg világháború dolog, ezeket én is bírom - Hitler szerinted is szeni volt?), csak azt írom, amit látok és amire asszociálok általában.
Én imádom az ilyen csajokat :)
Nem kell aggódnod, az ilyen csajoknak általában elég jó pasijai vannak.
Nincs semmi gond veled. Jó is, hogy nem az ilyen zsákruhás papucscipős lányoktól már a hideg ráz. Sokkal tucatabb bármilyen plázacicánál.
Értem amit mondotok, de akkor ezzel az erővel varrjon mindenki magának ruhát, mert ha egy rocker megveszi az acélbetétes bakancsot az is ugyanúgy szembejön vele ha olyan társaságba megy. A ruhák pedig azért tetszenek, mert szerintem jól állnak, próbáltam már más stílust, volt, hogy én is felvettem egy bakancsot, vagy szegecses kabátot hátitáskával, de nem éreztem jól magam benne.
UI: El Adolf Hitler :D
Utolsó: Társaságfüggő. A mi osztályunkban például sosem volt kívülálló az, aki egyedi. Sőt, eléggé értékelik itt. Intelligens emberek nem közösítenek ki olyat, aki nem tucat.
És különben is, a vágottnyelvű sátánista meg a svagp#csa között azért elég sokféle stílus létezik.
De kérdező nem értem mit rinyálsz..Tudsz öltözködni,sminkelsz,úgyis lesz barátod..az ilyen lányoknak mindig van.
De aki kicsit visszafogottabb,lazább azokra alig néznek rá..szóval nem értem min akadsz le?!
Lehet azért mondanak olyannak,mert sok lány valóban igy ad magára,mint te és csücsörit a képein,és lehet az olyan beképzelt lányokkal kevernek össze.Mert már tényleg rengetegen igy akarnak szépek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!