Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat elijeszti egy ilyen nő?
Nem hiszem, én hasonló vagyok, csak karrier szempontból (pénzügyileg csak átlagnál jobban élek, de nem sportkocsim van), csak nagyon fontos, hogy magadhoz valót válassz.
Lehet mondani, hogy a férfiakat nem zavarja, de nagyon zavarja, ha okosabb/gazdagabb vagy náluk, és te is jobban fel tudsz nézni valakire, aki annyit ért el, mint te.:)
27n
egy gazdag embert nem ismerek aki nem vágna föl a vagyonával egyet sem,ez csak ilyen szokásos duma,amit illik megjegyezni,leírni.
egyébként,nem ijeszt meg,nekem ugyanolyan mint egy csóró munkanélküli csaj,vagy bárki.Ez is csak nő mint a többi.Majd eldöntöm én! mennyit ér.
Nem számít mennyi pénze van.
Ha kell nem az kell hanem a nő, viszont ha nem jön be a nő, mindegy milye van.
köszönöm a válaszokat, nagyrészt megnyugtattatok. mindenkinek ment a zöld:)
Apollyon, kár, hogy nem találkoztál még ilyennel, pedig hidd el, elég sokan vannak/vagyunk, ez nem csak egy duma.
de azt én is látom, hogy a környezetemben azért nem ez az abszolút jellemző, ami engem taszít is, szóval "ebből a körből" se olyan könnyű rendes gondolkodású embert találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!