Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartjuk cukinak a dagi állatokat kisbabákat de a férfiakat nőket nem?
Figyelt kérdés
ez szerintetek mitől van? pedig őket is meg lehetne úgy dögönyözni ölelgetni de ez valahogy nem tetszik miért vajon?2014. aug. 29. 02:10
1/7 anonim válasza:
Az állatnak nincsenek akkora igényei, mint egy embernek, csak kaját kérnek, és szeretet.
2/7 anonim válasza:
én a dagi állatokat inkább már sajnálom, hogy túl lett etetve
a kisbabák meg alapból cukik :3
3/7 anonim válasza:
Nekem az állatok se cukik, ha dagadtak.. A gyerekek is csak abban az 1-2 évben, amíg ez a fejlődésükkel jár.
4/7 anonim válasza:
a szag és a bőr miatt.
a nagy kövér emberek büdösek,ragad a bőrük és a különböző allergiáktól,lassú mérgezésektől-kezeletlen glutén,laktóz érzékenység pl-émelyítő bőrhibáik is lehetnek.
míg egy jóllakott kismacsek az aranyos,jó hozzáérni és finom az illata is.
5/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a dagi állat, sem kisbaba.. Lehet velem van a baj, normál súlyú jön be. Ízlések és pofonok.
6/7 anonim válasza:
Dögönyözni az embereket??????? Engem hagyjanak békén XDDDDD
7/7 A kérdező kommentje:
4-es úristen :O nekem vannak kövér ismerőseim és egyik se büdös és nem ragadnak lol
utolsó ez vicces volt :DD
2014. aug. 29. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!